PEKOVSKI SUHI KVAS ZA KRUH IN PECIVO, 11 g
Brez glutena in emulgatorja. Vsebina zadostuje za pripravo testa iz 500 g moke.
Z Vitamovim kvasom vam bo kvašeno testo uspelo brez truda. Upoštevati morate le, da naj bodo sestavine vedno ogrete na sobno temperaturo. Če so premrzle, ne more priti do vrenja, če so prevroče, kvasovke odmrejo.
0,89 €
Cena z ddv
Stroški pošiljanja
NAČIN IN STROŠKI POŠILJANJA
Pošiljke dostavljamo z GLS dostavno službo. Naročeno blago odpremimo v 1 – 3 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Če naročenega blaga ni na zalogi, vas o tem obvestimo.
- Za naročila v vrednosti nad 40 eur je dostava za vas brezplačna.
- Strošek dostave za naročila v vrednosti do 40 € znaša 4,50 € (vključuje 22% ddv).
Če v času dostave niste dosegljivi na navedenem naslovu, prejmete obvestilo o prejeti pošiljki, ki jo nato prevzamete v najbližjem paketomatu. Navedeni pogoji veljajo za dostavo v Sloveniji.
MOŽNOSTI PLAČILA
Omogočamo vam 3 različne načine plačila:
- Plačilo s kreditnimi karticami Plačilo je možno s kreditnimi karticami: Mastercard, Visa in American Express.
- Plačilo po predračunu. Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem bodo vsi podatki, potrebni za izvedbo plačila. Pri plačilu obvezno navedite sklicno številko naročila.
- Plačilo z gotovino ob prevzemu (po povzetju) Blago boste plačali ob prevzemu dostavni službi.
CENE
Vse cene na spletni strani so končne cene in v njih so že zajeti vsi prispevki in davki. Po potrditvi naročila so cene in ostali pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Pridržujemo si pravico do spremembe cene izdelkov brez predhodne najave. Več v pogojih poslovanja.
Na zalogi
Opis
Priprava:
Kvasec pripravimo tako, da kvas zmešamo s 100 ml mlačne tekočine (nikakor ne sme biti prevroča!) in z 2 jedilnima žlicama moke ter ga pokritega pustimo približno 15 minut na toplem in neprepišnem mestu. Suhe sestavine zmešamo, dodamo v tekočini stopljeno maščobo, vmešamo jajce in pripravljeni kvasec ter zgnetemo v voljno testo, ki se ne bo lepilo na roke. Oblikujemo ga v kepo, rahlo potresemo z moko in pokrijemo s čisto kuhinjsko krpo ter pustimo vzhajati na toplem mestu 20 minut. Na pomokani delovni površini testo ponovno pregnetemo, razvaljamo in oblikujemo. Pripravljene izdelke pustimo vzhajati še 10 minut, nato jih spečemo.
Sestavine:
suh pekovski kvas.
Neto količina: 11 g
Hraniti v suhem in hladnem prostoru.
Vegansko
Vegetarijansko
Hranilna vrednost
Nasvet
Testo za pico in krušno testo: 500 g pšenične moke, 1 zavitek pekovskega kvasa Vitam, 2 jedilni žlici olja, približno 2,5 dl vode, ščep soli.
Kvašeno testo za sadne pogače, nadevano pecivo, krofe in kvašene cmoke: 500 g pšenične moke, 1 zavitek pekovskega kvasa Vitam, 100 g sladkorja, 1.25 dl mleka, 1 jajce, 100 g margarine (ali masla), ščep soli.