ČOKOLADNI IN SADNI PIRIN ZDROB
Pirin zdrob lahko pripravimo na več načinov. Obogatimo ga lahko s svežim sezonskim sadjem in sladkimi namazi ali pripravimo čokoladni zdrob in vanj vmešamo kakav ter sezam. Hitro pripravljen zajtrk, ki nasiti in pogreje.
Brez glutena
Brez laktoze
Vegansko
Vegetarijansko
4
20 minut
Natisni recept
- Avtor: KATJA ZUPANC
Deli recept s prijatelji
Uporabimo:
- 800 ml riževo-mandljevega napitka THE BRIDGE
- 90 g pirinega zdroba BIOTOP
- 4 žlice polnovrednega trsnega sladkorja BIOTOP
- 1 žlička mešanice začimb za kaše SONNENTOR
- ščep soli SONNENTOR
Dodatki:
- 2 žlici kakava BIOTOP
- sezamov naaz s kakavom SUNITA
- vložene višnje
- 1 pomaranča
- 1 kivi
Pripravimo:
1. Pomarančo in kivi poljubno narežemo.
2. V kozici segrejemo napitek do vretja, solimo in vanj stresemo pirin zdrob.
3. Mešamo približno 5 minut, da se masa zgosti.
4. Zdrob vlijemo v skledo in poljubno okrasimo s sadjem ali primešamo kakav in okrasimo z višnjami in sezamovim namazom.




