ČOKOLADNI IN SADNI PIRIN ZDROB

Pirin zdrob lahko pripravimo na več načinov. Obogatimo ga lahko s svežim sezonskim sadjem in sladkimi namazi ali pripravimo čokoladni zdrob in vanj vmešamo kakav ter sezam. Hitro pripravljen zajtrk, ki nasiti in pogreje.

Brez glutena
Brez laktoze
Vegansko
Vegetarijansko

4

20 minut

Natisni recept
Deli recept s prijatelji

Uporabimo:

  • 800 ml riževo-mandljevega napitka THE BRIDGE
  • 90 g pirinega zdroba BIOTOP
  • 4 žlice polnovrednega trsnega sladkorja BIOTOP
  • 1 žlička mešanice začimb za kaše SONNENTOR
  • ščep soli SONNENTOR

Dodatki:

  • 2 žlici kakava BIOTOP
  • sezamov naaz s kakavom SUNITA
  • vložene višnje
  • 1 pomaranča
  • 1 kivi

Pripravimo:

1. Pomarančo in kivi poljubno narežemo.

2. V kozici segrejemo napitek do vretja, solimo in vanj stresemo pirin zdrob.

3. Mešamo približno 5 minut, da se masa zgosti.

4. Zdrob vlijemo v skledo in poljubno okrasimo s sadjem ali primešamo kakav in okrasimo z višnjami in sezamovim namazom.

Naši izdelki iz recepta

BIO POLNOVREDNI RJAVI TRSNI SLADKOR, 400 g

3,39 

Na zalogi

BIO PIRIN ZDROB, 400 g

2,49 

Na zalogi

BIO SAMOVA ZAČIMBNA MEŠANICA ZA KAŠE, 70 g

4,29 

Na zalogi

BIO RIŽEV NAPITEK Z MANDELJNI, 1 L

2,99 

Na zalogi

Priporočamo tudi