PUDING REZINE

Hitro pripravljene puding rezine bodo všeč prav vsem. Kreativno jih lahko okrasimo s smetano in svežim sezonskim sadjem.

Brez glutena
Brez laktoze
Vegansko
Vegetarijansko

5

20 minut

Natisni recept
Deli recept s prijatelji

Uporabimo:

Sestavine za osnovo:

  • 200 g piškotov s čokoladnimi kapljicami SCHÄR
  • 1 žlica riževega napitka THE BRIDGE
  • 3 žlice malinovega sirupa SONNENTOR

Sestavine za vaniljevo kremo:

  • 1 zavitek vaniljevega pudinga BYODO
  • 50 ml malinovega sirupa SONNENTOR
  • 350 ml riževega napitka THE BRIDGE

Sestavine za čokoladno kremo:

  • 1 zavitek čokoladnega pudinga BYODO
  • 40 g sladkorja mascavo PROVIDA
  • 400 ml riževega napitka THE BRIDGE

Sestavine za okrasitev:

  • stepena rastlinska smetana SCHLAGFIX
  • sveže sadje (jagode, maline), meta

Pripravimo:

1. Piškote zmeljemo v sekljalniku.

2. Zmletim piškotom dodamo tekoče sestavine, da dobimo testo, ki se poveže.

3. V pekač dimenzij 20x20cm razporedimo piškotno dno.

4. Po navodilih proizvajalca posebej skuhamo vaniljev in čokoladni puding z dodatkom navedenih sestavin za posamezno vaniljevo/čokoladno kremo.

5. Na piškotno dno najprej vlijemo vaniljev puding, pustimo da se popolnoma ohladi in nato nanj vlijemo še plast čokoladnega pudinga. Postavimo v hladilnik za vsaj pol ure.

6. Okrasimo s stepeno smetano in svežim sezonskim sadjem (jagode, maline). Narežemo na rezine in postrežemo.

Naši izdelki iz recepta

VEGANSKA VEČNAMENSKA KREMA ZA STEPANJE, 200 ml

1,19 

Na zalogi

VEGANSKA KREMA V SPREJU, 200 ml

2,79 

Na zalogi

BIO MALINOV SIRUP, 500 ml

9,99 

Na zalogi

PIŠKOTI S ČOKOLADNIMI KAPLJICAMI BREZ GLUTENA – CHOCO CHIP COOKIES, 200 g

3,14 

Na zalogi

BIO VANILIJEV PUDING, 36 g

1,69 

Na zalogi

BIO ČOKOLADNI PUDING, 46 g

1,59 

Na zalogi

BIO NARAVNI RIŽEV NAPITEK, 1 L

2,69 

Na zalogi

Priporočamo tudi