PUDING REZINE
Hitro pripravljene puding rezine bodo všeč prav vsem. Kreativno jih lahko okrasimo s smetano in svežim sezonskim sadjem.
Brez glutena
Brez laktoze
Vegansko
Vegetarijansko
5
20 minut
Natisni recept
- Avtor: KATJA ZUPANC
Deli recept s prijatelji

Uporabimo:
Sestavine za osnovo:
- 200 g piškotov s čokoladnimi kapljicami SCHÄR
- 1 žlica riževega napitka THE BRIDGE
- 3 žlice malinovega sirupa SONNENTOR
Sestavine za vaniljevo kremo:
- 1 zavitek vaniljevega pudinga BYODO
- 50 ml malinovega sirupa SONNENTOR
- 350 ml riževega napitka THE BRIDGE
Sestavine za čokoladno kremo:
- 1 zavitek čokoladnega pudinga BYODO
- 40 g sladkorja mascavo PROVIDA
- 400 ml riževega napitka THE BRIDGE
Sestavine za okrasitev:
- stepena rastlinska smetana SCHLAGFIX
- sveže sadje (jagode, maline), meta
Pripravimo:
1. Piškote zmeljemo v sekljalniku.
2. Zmletim piškotom dodamo tekoče sestavine, da dobimo testo, ki se poveže.
3. V pekač dimenzij 20x20cm razporedimo piškotno dno.
4. Po navodilih proizvajalca posebej skuhamo vaniljev in čokoladni puding z dodatkom navedenih sestavin za posamezno vaniljevo/čokoladno kremo.
5. Na piškotno dno najprej vlijemo vaniljev puding, pustimo da se popolnoma ohladi in nato nanj vlijemo še plast čokoladnega pudinga. Postavimo v hladilnik za vsaj pol ure.
6. Okrasimo s stepeno smetano in svežim sezonskim sadjem (jagode, maline). Narežemo na rezine in postrežemo.