BIO ČOKOLADNI PUDING, 46 g

Intenzivni okus bio kakava v prahu spreminja puding v posebej kremasto čokoladno veselje. Čokoladni puding, oblit s pomarančno ali mangovo omako, lahko postane vaša hišna uspešnica. Uporabite ga lahko pri peki, iz njega pripravite nadeve za torte in kolače, zgostite kreme.

Brez dodanega sladkorja
Brez glutena
Brez laktoze
Ekološko
Vegansko
Vegetarijansko

1,59 

Cena z ddv

Stroški pošiljanja

Ident: F7300

Na zalogi

Na zalogi

Opis

Priprava:

Za pripravo pudinga s 500 ml mleka.
1. Od 500 ml mleka odvzemite 6 žlic mleka. Prašek gladko zmešajte z odvzetim mlekom in 2 žlicama sladkorja.
2. V veliki kozici ostanek mleka zavrite.
3. Mleko odmaknite z ognja. Počasi vmešajte mešanico sladkorja in pudinga, zavrite in nalijte v skodelice.

 

Sestavine:

koruzni škrob*, razoljen kakav v prahu* 25 %, morska sol, burbonska vanilja* 0,2 %.
*Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto: IT-BIO-009 Kmetijstvio EU/izven EU.

 

Neto količina: 46 g

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

 
 

Ekološko

 

Brez glutena

 

Brez laktoze

 

Brez dodanega sladkorja

 

Vegansko

 

Vegetarijansko

Hranilna vrednost
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost 1.487 kJ / 352 kcal
Maščobe 3,4 g
Od tega nasičene maščobe 1,9 g
Ogljikovi hidrati 70,0 g
od tega sladkorji <0,5 g
Vlaknine /
Beljakovine 6,7g
Sol 0,77 g

Priporočamo