POLETNA SOLATA Z AVOKADOM IN OLIVAMI

Poletna solata z izbrano zelenjavo in avokadom navdušuje s svojo svežino, avokado pa prijetno zaokroži okuse. Odlična je kot dodatek prigrizkom, na kruh ali toast.

Brez glutena
Brez laktoze
Vegansko
Vegetarijansko

4

20 minut

Natisni recept
Deli recept s prijatelji
Poletna solata z avokadom

Uporabimo:

  • 4 paradižniki
  • 1 večja kumara (400 g)
  • 300 g avokado v kosih ali v koščkih SABORVERDE
  • 50 g črnih oliv
  • 50 g zelenih oliv
  • 1 -2 žlički himalajske soli SONNETOR
  • 2 žlički origana SONNENTOR
  • 2 žlički mletega koriandra SONNENTOR
  • 2 žlice oljčnega olja BYODO
  • 2 žlici limoninega soka BIOTOP

Pripravimo:

  1.  Paradižnik in kumaro narežemo na kose.
  2.  V večjo skledo damo paradižnik, kumaro, olive in avokado.
  3.  Dodamo sol, origano, koriander, olje in limonin sok.
  4.  Dobro premešamo, da se vse sestavine povežejo med seboj.
  5.  Serviramo takoj, zraven pa postrežemo hrustljave prigrizke (čips, krekerji, ploščice)

Naši izdelki iz recepta

AVOKADO V KOSIH KLASIK, 150 g

2,99 

Na voljo pri trgovcih

BIO SOK LIMONA DEMETER, 200 ml

2,29 

Na zalogi

AVOKADO V KOŠČKIH KLASIK, 150 g

2,99 

Na voljo pri trgovcih

BIO EKSTRA DEVIŠKO OLJČNO OLJE, 500 ml

12,97 

Na zalogi

BIO ORIGANO, 18 g

2,89 

Na zalogi

HIMALAJSKA NEJODIRANA SOL, 150 g

2,69 

Na zalogi

BIO MLETI KORIANDER, 40 g

2,89 

Na zalogi

Priporočamo tudi