POLETNA SOLATA Z AVOKADOM IN OLIVAMI
Poletna solata z izbrano zelenjavo in avokadom navdušuje s svojo svežino, avokado pa prijetno zaokroži okuse. Odlična je kot dodatek prigrizkom, na kruh ali toast.
Brez glutena
Brez laktoze
Vegansko
Vegetarijansko
4
20 minut
Natisni recept
- Avtor: Nina Jausovec
Deli recept s prijatelji

Uporabimo:
- 4 paradižniki
- 1 večja kumara (400 g)
- 300 g avokado v kosih ali v koščkih SABORVERDE
- 50 g črnih oliv
- 50 g zelenih oliv
- 1 -2 žlički himalajske soli SONNETOR
- 2 žlički origana SONNENTOR
- 2 žlički mletega koriandra SONNENTOR
- 2 žlice oljčnega olja BYODO
- 2 žlici limoninega soka BIOTOP
Pripravimo:
- Paradižnik in kumaro narežemo na kose.
- V večjo skledo damo paradižnik, kumaro, olive in avokado.
- Dodamo sol, origano, koriander, olje in limonin sok.
- Dobro premešamo, da se vse sestavine povežejo med seboj.
- Serviramo takoj, zraven pa postrežemo hrustljave prigrizke (čips, krekerji, ploščice)