OREHOVO PECIVO BREZ GLUTENA

Orehovo pecivo brez glutena je bogatega okusa z mešanico toplih začimb. Posebno noto mu dajeta kokosov capuccino in rjavi muscavo sladkor. Ima rahlo strukturo, se ne drobi in se odlično prilega k čaju ali kavi.

Brez glutena
Brez laktoze
Vegansko
Vegetarijansko

8

1 ura

Natisni recept
Deli recept s prijatelji

Uporabimo:

  • 350 g večnamenske moke SCHAR
  • 100 g mletih orehov
  • 100 g mascavo sladkorja PROVIDA
  • 1 žlica mešanice začimb za kaše SONNENTOR
  • 10 g pecilnega praška BIOTOP
  • 5 g sode bikarbone
  • ščepec himalajske soli SONNENTOR
  • 75 g stopljenega kokosovega olja VITAQUELL
  • 300 ml kokosovega capuccina DR. MARTINS

Pripravimo:

1. Pečico ogrejemo na 180 °C.

2. Pekač namažemo s kokosovim oljem in potresemo z moko (tako bomo pečeno pecivo lažje vzeli iz pekača).

3. V večji posodi najprej zmešamo vse suhe sestavine.

4. Dodamo stopljeno kokosovo olje in kokosov capuccino. Vse skupaj premešamo in maso vlijemo v pekač.

5. Pečemo 45 minut. Pečenega zvrnemo na rešetko, da se popolnoma ohladi.

Naši izdelki iz recepta

BIO PECILNI PRAŠEK IZ VINSKEGA KAMNA, 20 g

0,59 

Na zalogi

VEČNAMENSKA MOKA BREZ GLUTENA – MIX IT FARINA, 1 kg

3,99 

Na zalogi

BIO SAMOVA ZAČIMBNA MEŠANICA ZA KAŠE, 70 g

4,29 

Na zalogi

HIMALAJSKA NEJODIRANA SOL, 150 g

2,69 

Na zalogi

BIO DEVIŠKO KOKOSOVO OLJE, 215 ml

4,69 

Na zalogi

Priporočamo tudi