BIO REDKVICA ZA KALJENJE, 120 g

Pikantni kalčki redkvice so idealni v solatah, omakah, namazih in sendvičih.

Redkvica, a brez gomolja? Živo rdeč okrogel koren najdemo v Evropi šele od 16. stoletja, vendar njegov izvor ni znan. Njegova semena imajo pikanten okus in so bogata s kalcijem, železom, cinkom in folno kislino.

Ekološko

3,99 

Cena z ddv

Stroški pošiljanja

Ident: Z0110

Na zalogi

Na zalogi

Opis

Priprava:

Čas namakanja: 6 – 8 ur.
Čas kaljenja: 5 – 8 dni.
Idealna temperatura za kaljenje: 18 – 20 °C. Izpirajte dvakrat dnevno.

 

Sestavine:

semena redkvice Raphnus sativus var. sativus*

*iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto: AT-BIO-301. Kmetijstvo EU. Država porekla: Italija.

 

Neto količina: 120 g

Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Hranilna vrednost

Priporočamo