BIO MLETI INGVER, 180 g
Mleti ingver z limonino aromo in pikantno ostrim okusom je nepogrešljiva sestavina številnih azijskih začimbnih mešanic.
Priljubljena dišava je tudi pri evropskih in severnoameriških kuharjih, zlasti za pripravo ingverjevega kruha, kolačev, biskvitov, piškotov, pudingov in sadnih jedi. Pogosto ga uporabljajo za odišavljanje vina, piva in brezalkoholnih pijač.
11,69 €
Cena z ddv
Stroški pošiljanja
NAČIN IN STROŠKI POŠILJANJA
Pošiljke dostavljamo z GLS dostavno službo. Naročeno blago odpremimo v 1 – 3 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Če naročenega blaga ni na zalogi, vas o tem obvestimo.
- Za naročila v vrednosti nad 40 eur je dostava za vas brezplačna.
- Strošek dostave za naročila v vrednosti do 40 € znaša 4,50 € (vključuje 22% ddv).
Če v času dostave niste dosegljivi na navedenem naslovu, prejmete obvestilo o prejeti pošiljki, ki jo nato prevzamete v najbližjem paketomatu. Navedeni pogoji veljajo za dostavo v Sloveniji.
MOŽNOSTI PLAČILA
Omogočamo vam 3 različne načine plačila:
- Plačilo s kreditnimi karticami Plačilo je možno s kreditnimi karticami: Mastercard, Visa in American Express.
- Plačilo po predračunu. Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem bodo vsi podatki, potrebni za izvedbo plačila. Pri plačilu obvezno navedite sklicno številko naročila.
- Plačilo z gotovino ob prevzemu (po povzetju) Blago boste plačali ob prevzemu dostavni službi.
CENE
Vse cene na spletni strani so končne cene in v njih so že zajeti vsi prispevki in davki. Po potrditvi naročila so cene in ostali pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Pridržujemo si pravico do spremembe cene izdelkov brez predhodne najave. Več v pogojih poslovanja.
Na zalogi
Opis
Sestavine:
ingver*. *Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto: AT-BIO-301. Kmetijstvo izven EU. Država porekla: Nigerija.
Neto količina: 180 g
Hranite v hladnem in suhem prostoru.
Ekološko
Brez glutena
Brez laktoze
Vegansko
Vegetarijansko
Hranilna vrednost
Nasvet
Bližnjevzhodne in evropske kuhinje so prevzele predvsem uporabo sušenega ingverja, saj so trgovci po karavanskih poteh prinašali samo tega. Poznali so ga že Babilonci in Asirci, Egipčani, Grki in Rimljani. V srednjem veku je bil zelo priljubljena namizna začimba po vsej Evropi.