VEGANSKA ČOKOLADNA JAJČKA

Sladica je enostavna za pripravo, z mehko kremno sredico, oblita z žlahtno temno čokolado. 

Brez glutena
Brez laktoze
Vegansko
Vegetarijansko

4 - 6

30 minut

Natisni recept
Deli recept s prijatelji

Uporabimo:

  • 100 g svetlega tahinija SUNITA
  • 100 g čokoladnega karamelnega namaza PLAMIL
  • 10 g kakava BIOTOP
  • 2 žlici pomarančnega soka
  • 100 g  temne čokolade 87% PLAMIL

Pripravimo:

1. V skledi zmešamo tahini, čokoladni namaz in kakav. Premešamo še pomarančni sok.

2. Dobili bomo gosto maso, katero postavimo za 15 minut v zamrzovalnik za lažje oblikovanje.

3. Medtem stopimo temno čokolado.

4.  Iz čokoladne- tahini mase oblikujemo jajčka, ki jih polagamo na silikonsko podlogo. Zopet postavimo v zamrzovalnik za vsaj 10  minut.

5. Nato jajčka oblijemo s čokolado. In postavimo v hladilnik za 1 uro. Postrežemo.

Naši izdelki iz recepta

VEGANSKI ČOKOLADNI NAMAZ Z OKUSOM SLANE KARAMELE, 275 g

5,69 

Na zalogi

BIO SVETLI TAHINI, 340 g

6,89 

Na zalogi

BIO PRESNI KAKAV V PRAHU, 200 g

11,98 

Na zalogi

BIO EKSTRA TEMNA ČOKOLADA S 87 % KAKAVA, 80 g

3,79 

Na voljo pri trgovcih

Priporočamo tudi