TESTENINSKA SOLATA S TUNO
Hitro in enostavno pripravljena pisano obravana testeninska solata, primerna tudi za na pot ali v službo.
2
20 minut
Natisni recept
- Avtor: ANA HORVAT
Deli recept s prijatelji

Uporabimo:
- 200 g češnjevih paradižnikov
- 100 g mini mozzarelle
- 2-3 čž bio pesto genovese BYODO
- 250 g bio tribarvnih svedrov BYODO
- 1 konzerva tune
Pripravimo:
1. Po navodilih proizvajalca v vreli, rahlo osoljeni vodi skuhamo testenine. Ko so skuhane jih precedimo.
2. Paradižnik in mini mozzarelle narežemo na manjše kose.
3. Testenine ohladimo (najhitreje tako, da jih splaknemo pod hladno vodo).
4. V večji skledi združimo ohlajene testenine, paradižnik, mozzarello in konzervo tune. Dodamo pesto in vse skupaj dobro premešamo.
5. Testeninsko solato serviramo ali jo shranimo v hladilniku do 3 dni.