LEDENA KAVA
Prijetno ledena osvežitev za vroče poletne dni, narejena z rastlinskim napitkom in vegansko smetano.
Brez glutena
Brez laktoze
Vegansko
Vegetarijansko
2
10 minut
Natisni recept
- Avtor: KATJA ZUPANC
Deli recept s prijatelji

Uporabimo:
- 3 dcl kokosovega capuccina DR. MARTINS
- 4 dcl riževega napitka z vanilijo THE BRIDGE
- po želji veganska krema v spreju SCHLAGFIX
Sestavine za kavno peno:
- 2 žlici instant kave SONNENTOR
- 2 žlici trsnega sladkorja BIOTOP
- 2 žlici vroče vode
Pripravimo:
1. Kokosov capuccino nalijemo v model za ledene kocke, ki ga postavimo v zamrzovalnik.
2. Sestavine za kavno peno stepemo in dobljeno peno razdelimo v dva kozarca.
3. V vsak kozarec dodamo 10 ledenih kock kokosovega capuccina, prelijemo z riževim napitkom in dobro premešamo.
4. Po želji okrasimo z vegansko smetano v spreju in postrežemo.