ZAVITKI S PESTOM IN ŠPARGLJI

Zavitki s paradižnikovim pestom in svežimi šparglji so okusen in enostaven recept, idealen za zajtrk, malico ali prigrizek na poti. 

Recept se da z zamenjavo listnatega testa preprosto pripraviti tudi brez glutena.

Brez glutena
Brez laktoze
Vegansko
Vegetarijansko

4

30 minut

Natisni recept
Deli recept s prijatelji

Uporabimo:

  • zavitek listnatega testa
  • 70 g kremnega pesta rosso BYODO
  • 40 g sončničnih semen BIOTOP
  • 5 špargljev
  • sveža bazilika

Pripravimo:

1. Pečico ogrejemo na 200°C.

2. Na listnato testo enakomerno namažemo pesto. Po vrhu položimo šparglje, potresemo semena in natrgamo bazilko.

3. Testo zavijemo in narežemo na približno za 2 prsta debele kose.

3. Polžke položimo na pekač, obložen s peki papirjem. Pečemo 20-25 minut.

Naši izdelki iz recepta

BIO KREMNI PESTO ROSSO, 125 g

3,79 

Na zalogi

BIO SONČNIČNO SEME, 400 g

2,99 

Na zalogi

Priporočamo tudi