Nazaj v šolo s popolno opremo za bistre glavice in srečne trebuščke!

Ker september prinaša vznemirjenje novega šolskega leta, je čas, da se opremimo z vsem kar potrebujemo, da bodo novi začetki še posebej nepozabni.

Sadje za vsak žep

Za vse naše male učenjake, ki imajo radi sadne okuse so Höllinger sokovi idealni odžejalci za naporne šolske dni. Izdelani le iz soka ekološkega sadja in negazirane vode ter z okusi, ki jih otroci obožujejo, kot so jabolko, pomaranča in grozdje, bodo ohranjali njihovo raven energije za uspešen dan v šoli in še tako zabavno igro med vsakim odmorom. V priročnih 200 ml pakiranjih so popolne velikosti za vsak nahrbtnik in žep, zato jih ne sme manjkati na nobeni dogodivščini!

Zdravi prigrizki z obilo zabave

Izdelki MOGLi so najvišje Demeter kakovosti in posebej narejeni za pustolovske mlade brbončice. Od hrustljavih grižljajev do sadnih užitkov bodo zagotovo uspešnica med prigrizki, ki jih bodo z navdušenjem delili s svojimi prijatelji. Za še več zabave pa so za omejen čas na voljo posebni paketki MOGLi z originalno figurico Schleich. Na voljo v treh očarljivih temah – srnica, lisička in zajček – so opremljeni s čudovitimi prigrizki za vsak okus. V vsaki vrečki najdemo hrustljave palčke, energijsko rezino in sadno kašico, seveda v spremstvu ljubke živalske figurice.


Otroški čaji, napitki in slaščice za dobro počutje

S krajšanjem dni in padanjem temperatur, ki ga prinašajo jesenski meseci je prav, da negujemo zdravje in dobro počutje svojih malčkov. Čudovite čajne mešanice Sonnentor, ustvarjene posebej za otroke pomirijo, osvežijo in naredijo vsak trenutek poseben. Srečen trebušček lajša slabost, Lahko nočko spodbuja miren spanec, medtem ko Gasilec žeje hitro pogasi otroško žejo. Po dnevu polnem obveznosti in hitenja pa je čas za vesela družinska druženja ob vroči skodelici kakava in izvrstnih ekoloških piškotkih ali čokoladnih kroglicah.


Podarimo svojim malčkom v tem šolskem letu veselje do zdravih, okusnih in zabavnih dobrot. Obiščite našo spletno trgovino in raziščite še več izdelkov v naši pestri ponudbi ekoloških, veganskih in brezglutenskih izdelkov.