Podajte se z nami na očarljivo raziskovanje čarobnih izborov čajev, od katerih je vsak skrbno zasnovan tako, da poskrbi za pogumnega pustolovca v vsakem od naših otrok.

V zlati skrinjici oz. čajni škatlici Poskusi najdemo 20 vrečk s šestimi različnimi sadnimi in zeliščnimi mešanicami čajev, od katerih ima vsaka svojo zgodbico.

Za vznemirljiva jutra in mirne sanje
Vesel dan se začne s čajem. Sadna mešanica s šipkom, kutino in hibiskusom olajša prebujanje in polepša vsako jutro. Kot požirek jutranjega sonca v naši skodelici… Ko pa se na nebu narišejo zvezdice in sveti le še luna, je čas, da se ovijemo v mehke odeje in prepustimo, da nas najnežnejša zelišča v spremstvu robid in sivke popeljejo v svet sanj.

Junaki, ki pogasijo žejo
Ekipa za gašenje žeje je tukaj! Sadni Simon je s seboj prinesel šipek, maline in jabolka, ki ohlajena in s svežim sadjem zagotovo zadovoljijo brbončice malih in velikih nagajivčkov, Zeliščna Metka pa ima na svojih pustolovščinah pri roki vedno mešanico melise, citronke in limonske trave. Popoln čarobni pobeg od običajnega!

Srečen trebušek
Boleč trebušček? Pomoč je na poti. Skodelica čudovitega čaja, ki ga bogatijo melisa, navadni slez in komarček pomirja male trebuščke in povrne mlado domišljijo… in že smo pripravljeni na naslednjo avanturo!

Adijo, prehlad!
Ko kihanje in smrkanje potrkata na vrata, je pravi čas da se skrijemo pod odejo in si skuhamo skodelico zeliščnega čaja. Kot nežen objem za imunski sistem, ki male navihančke hitro spravi nazaj na noge, v še neznane čudežne dogodivščine.

Pridelano z ljubeznijo, zvarjeno z domišljijo
Sonnentor otroški čaji niso samo napitki; za vse bujne domišljije so čarobni napoji, izdelani z ljubeznijo in skrbnostjo. Vsaka mešanica je zasnovana iz najboljših ekoloških sestavin, ki zadovoljuje edinstvene okuse, potrebe in želje naših malih junakov. Brez dodatkov, brez umetnih arom – samo dobrota narave v vsaki skodelici.