Naj igro med kopanjem nikakor ne zmotijo srbečica in nelagodje. Dobitnik zlate medalje Bambini Awards 2023 za najboljši otroški šampon in milo poskrbi za popolno negovalno kopel naših najmlajših. Izbrane ideje, inovacije in izdelke glede na njihovo učinkovitost ocenjujejo in nagrajujejo ekipa staršev in primarnih skrbnikov, ki se posvečajo zagotavljanju najkakovostnejših izdelkov za dojenčke, majhne otroke, mlade mamice in starše.

Prijazno do kože in narave

Zmagovalno formuacijo je razvila Odylique, britanska družinska blagovna znamka, ki se že 30 let osredotoča na nego občutljive kože. Zaradi lastnih težav s srbečico, suho in občutljivo kožo ter ekcemom se je ustanoviteljica odločila najti rešitev v naravnih izdelkih, posebej zasnovanih za problematično, k alergijam nagnjeno kožo. Vsi izdelki so izdelani na sedežu v angleškem okrožju Suffolku, ki ga v celoti poganja obnovljiva energija. Vsebujejo le naravne sestavine in vsak posamezen izdelek je certificirano ekološki, brez testiranja na živalih in namenjen občutljivi koži. Odylique izdelki ne vsebujejo sintetičnih kemikalij in številnih pogostih alergenov, testirani pa so na skupini prostovoljcev s k alergijam nagnjeni koži.

Zmagovalna kombinacija nežnosti in učinkovitosti

Nega dojenčkove kože je tako pomembna kot nega odraslih, ob tem pa je njihova koža od tri do štirikrat tanjša, zato čistost izdelkov za nego kože zares šteje. Mama in hči sta tako sprejeli izziv in razvili linijo izdelkov za najmlajše, ki že vrsto let s svojo kvaliteto prepričuje nešteto staršev in njihovih malčkov po celem svetu.

Letošnje leto je skupino ocenjevalcev s svojo izjemno nežno in učinkovito formulacijo prepričalo ekološko otroško milo in šampon Odylique. Skrbno zasnovano tako, da ščiti in neguje občutljivo kožo novorojenčka, ne da bi pri tem povzročilo draženje. Milo ne vsebuje sintetičnih dišav, parabenov ali petrokemičnih snovi in je primerno za nego novorojenčkov po tretjem mesecu starosti. Oblikovano tako, da spoštuje tudi naravo: pakirano je v embalaži, ki se jo lahko v celoti reciklira. Obogateno s pomirjujočo organsko aloe vero, kamilico in ekstra deviškim oljčnim oljem je izredno nežno in vlažilno, pri tem pa ohranja naravno maščobno in kislinsko ravnovesje otroške kože. Preprosto se nanese na mokro kožo in spere ali se doda v kopel za vedno prijetno in zabavno namakanje.

Pustite se tudi vi prepričati z naravno nego najvišje kakovosti in izkusite ekološko otroško milo in šampon Odylique.