BIO RIŽEVO-KORUZNI HRUSTLJAVI KRUHKI Z MORSKO SOLJO, 160 g

Kaj se zgodi, ko se srečata bio riž in bio koruza? Spremenita se v rahle in hrustljave kruhke in dobimo slastno sinergijo sveže oreščkaste arome in rahlo hrustljavega okusa. Okusna koruza jim daje še čudovito rumeno barvo. Byodovi bio hrustljavi kruhki se skrivajo v porcijski embalaži. Tako ostajajo dlje rahli in hrustljavi. So lahki, brez sladkorja ter z malo kalorijami. Vsi so veganski, brez kvasa in laktoze, brez jajc in glutena. V njih tudi ni običajnih alergenov.

Brez glutena
Ekološko
Vegansko
Vegetarijansko

3,59 

Cena z ddv

Stroški pošiljanja

Ident: F9040

Na zalogi

Na zalogi

Opis

Sestavine:

riževa moka* 50 %, koruzna moka* 49 %, morska sol. *Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto: IT-BIO-014. Kmetijstvo EU.

 

Neto količina: 160 g (8 x 20 g)

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

 

 

Ekološko

 

Brez glutena

 

Vegansko

 

Vegetarijansko

Hranilna vrednost
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost 1.542 kJ / 346 kcal
Maščobe 2,3 g
Od tega nasičene maščobe 0,4 g
Ogljikovi hidrati 74,0 g
od tega sladkorji < 0,5 g
Vlaknine 1,9 g
Beljakovine 9,6 g
Sol 1,1 g

Priporočamo