Biotop Vitality

100% naravno

iz svežih rastlin

~ LIOFILIZIRANO

Rastline v prehranskih dopolnilih Biotop Vitality so liofilizirane. Gre za postopek nizkotemperaturnega sušenja z zamrzovanjem, ki ohrani največ možnih hranil, ki jih rastlina vsebuje. Sušenje z liofilizacijo zaščiti biokemično in encimsko sestavo živil. Rastlina ohrani okus, barvo in aromo, hranilno vrednost in vse vitamine ter minerale. Prah, v katerega se rastlina pretvori je topen v vodi.

Vsa prehranska dopolnila Biotiop Vitality so veganska in brez glutena. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. 

Konoplja Biotop Vitality

BIO KONOPLJA

Prehransko dopolnilo je pripravljeno iz liofiliziranih sočenih listov in cvetov slovenske ekološko pridelane konoplje.

Sestavine: liofilizirana BIO konoplja v prahu*
100 % Cannabis sativa, 250 mg v eni kapsuli; ovoj: modificirana rastlinska celuloza.
*Iz nadzorovane ekološke proizvodnje.

Pakiranje vsebuje 50 rastlinskih kapsul.

BIO ENERGIJA

Kombinacija konoplje, kalčkov brokolija in daikon redkve se učinkovito abosrbira v telesu in ugodno vpliva na počutje. Vse sestavine so liofilizirane.

Sestavine v eni kapsuli: BIO konoplja v prahu* Cannabis Sativa 140 mg, BIO kalčki brokolija v prahu* Brassica oleracea 75 mg, BIO kalčki daikon redkve v prahu* Raphanus sativus 35 mg; ovoj: modificirana rastlinska celuloza. *Iz nadzorovane ekološke proizvodnje in liofilizirano.

Pakiranje vsebuje 50 rastlinskih kapsul.

Energija Biotop Vitality
Ravnovesje Biotop Vitality

BIO RAVNOVESJE

Optimalna kombinacija liofilizirane konoplje, bosvelije in liofiliziranega korena kurkume se učinkovito absorbirajo v telesu.

Sestavine v eni kapsuli: liofilizirana BIO konoplja v prahu* Cannabis Sativa 120 mg, BIO bosvelija v prahu* Boswellia Serrata 75 mg, liofiliziran BIO koren kurkume v prahu* Curcuma longa 55 mg; ovoj: modificirana rastlinska celuloza. *Iz nadzorovane ekološke proizvodnje.

Pakiranje vsebuje 50 rastlinskih kapsul.

BIO KOPRIVA

Prehransko dopolnilo je izdelano iz liofiliziranih sočenih mladih kopriv. Kopriva sodi v sam vrh zelo uporabnih in zdravilnih rastlin.

Sestavine: liofilizirana BIO kopriva v prahu* 100 % Urtica dioica, 250 mg v eni kapsuli; ovoj: modificirana rastlinska celuloza. *Iz nadzorovane ekološke proizvodnje.

Nosečnice, doječe matere in osebe, ki jemljejo predpisana zdravila, naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

Pakiranje vsebuje 50 rastlinskih kapsul.

Kopriva Biotop Vitality

Kopriva - domače superživilo,

izjemno cenjeno med zeliščarji.

Vas zanima več?

Izpolnite obrazec s svojimi podatki, na katere vam bomo poslali dostop do predavanja – delavnice z recepti Sanje Lončar o tej čudežni rastlini – koprivi.

Dobro je vedeti