SPLETNO PREDAVANJE IN POPUST

SUPERMOČ za otroke

~ v sodelovanju s portalom Zazdravje.net

+ BONUS: 15 % POPUST na vse Sonnentor izdelke

Najbolj priljubljeno jed svojih otrok boste od sedaj naprej še raje pripravljali! Dodajte ščepec čarobnih začimb in njihovo najljubšo jed spremenite v okusno in hranljivo poslastico. 

Začimbe so odličen način, kako otrokom zagotoviti okusno in hranljivo hrano, ki jim bo dala energijo za šolske obveznosti. Zelo pomembno je, da jih vključite v prehrano otroka, saj začimbe niso le dišava in okus, temveč tudi pravo super gorivo za otroške možgane!

Vse to in še več izveste v posnetku Sabine Topolovec in Sanje Lončar, kjer vas čakajo:

Ob prejetih informacijah boste navdušeni nad tem, kako enostavno je spremeniti običajne jedi v prave mojstrovine za otroke, ki vplivajo pozitivno še na njihovo miselno aktivnost. Naj bo priprava obrokov za vaše otroke zabavna in koristna hkrati.

Predavanje Zazdravje.net
Sonnentor začimbe

Zraven pa izkoristite še dodatni bonus, ki vam ga podarjamo – 15 % POPUST ob nakupu vseh ekoloških Sonnentor izdelkov. Izberite naše začimbe, ki so priporočene v posnetku, otroške čaje, sadne namaze brez dodanega sladkorja ali mogoče najljubši otroški kakav z dodanimi začimbami.

POMEMBNO! Naša elektronska pošta je vaša vstopnica do vseh potrebnih informacij, zato ne pozabite pogledati v svoj nabiralnik, ko pošljete izpolnjen spodnji obrazec. Če našega sporočila ne najdete med prejetimi sporočili, preverite še mapo za promocijo ali poglejte med vsiljeno pošto, saj nas nagajivi spam filtri ne spustijo vedno do vašega nabiralnika.

Prednosti uporabe Sonnentor začimb

Začimbe so nepogrešljiv del naše kuhinje. Ne le, da izboljšajo okus jedi, ampak tudi dodajo edinstvene arome, ki nas popeljejo na kulinarično potovanje po svetu. Toda, ali ste vedeli, da je tudi pri izbiri začimb v svoji kuhinji pomembno kakšne začimbe izberete. Sonnentor začimbe so ekološke že od samega začetka, podjetje se ponaša tudi s prvim eko certifikatom v Avstriji.

Začimbe so pridelane brez uporabe sintetičnih pesticidov, herbicidov in umetnih gnojil. To pomeni, da so manj obremenjujoče za okolje in da so brez ostankov škodljivih kemikalij. Pridelane so na manjših kmetijah, kjer se posveča več pozornosti kakovosti in okusu. Podjetje Sonnentor s svojimi kmetovalci iz celega sveta ohranja dolgoročna partnerstva in ima prijateljske odnose. Kar omogoča, da lažje ohranjajo vrhunsko kvaliteto surovin. Vse to pa pomembno vpliva na končni izdelek, ki ga uživamo. 

Vse Sonnentor začimbe so torej ekološke, brez vsebnosti kemikalij, zato jih lahko varno in brez skrbi uživamo. 

V ponudbi Sonnentor začimb najdemo začimbe in začimbne mešanice iz celega sveta. Naj gre za klasično baziliko ali meliso, pikanten ingver ali orientalsko kurkumo. Začimbne mešanice vsebujejo skrbno izbrane začimbe, ki bodo izvrstne pri pripravi raznovrstnih jedi – vse od krompirja, enolončnic, golaža  in do mehiškega chili con carne ali azijskega karija.

Sonnentor izdelki za otroke

Odkrijte pisano paleto Sonnentor izdelkov, ki so narejeni posebej za otroke. Od skrbno pripravljenih čajnih mešanic kot so Adijo prehlad, Gasilec žeje ali Vstani vstani, do sladkih in slanih prigrizkov za vse okuse. Vse otroške Sonnentor izdelke najdete tukaj.