Vsem, ki želite uživati zelenjavo, ne da bi šli na tržnico, ponujamo ravno pravšnjo stvar: veliko zelenjave in še več okusa. Posezite po že pripravljenih namazih, da vam ostane več časa za druženje.

Za mnoge od nas je večerja pomemben del vsakdanjega življenja. Večerja ne pomeni le okusne rezine vašega najljubšega kruha, temveč tudi preživljanje časa z najdražjimi. Čas večerje ne pomeni ur priprave v kuhinji, temveč srečanje z družino ali prijatelji za mizo, da si izmenjamo ideje, misli in se sprostimo.

Je dobro, je okusno, je z občutkom. In je vegansko.

Paradižnik in rukola - ljubezen na prvi grižljaj. Sladkost paradižnika in nežna grenka rukola sta še posebej okusna navezava.
Rumena, rdeča in zelena – čeprav enakopravne, se rade ločijo. Paprike – vse tri naenkrat.
Za vonj mediterana so »krive« zelene in črne olive v objemu sončnih paradižnikov.
Nežne ekološke pinjole z obilico špinače so poslastica za brbončice.

Ekološko.
Pri Tartexu velik pomen pripisujejo trajnosti, zato izdelki niso le zelo dobrega okusa, ampak so sestavljeni tudi iz posebej dobrih sestavin, ki so vse iz kontrolirane ekološke pridelave.
Za mnoge je ekološko v trendu. Za Tartex je to pravilo. Zato daleč presegajo minimalne zakonske zahteve. Njihovi izdelki ne vsebujejo nobenih umetnih dodatkov, ojačevalcev okusa, barvil ali arom.