ZAVITKI S PESTOM IN ŠPARGLJI
Zavitki s paradižnikovim pestom in svežimi šparglji so okusen in enostaven recept, idealen za zajtrk, malico ali prigrizek na poti.
Recept se da z zamenjavo listnatega testa preprosto pripraviti tudi brez glutena.
Vegansko | Vegetarijansko | Brez laktoze
4
00h 30min
Avtor: KATJA ZUPANC
Uporabimo:
- zavitek listnatega testa
- 70 g kremnega pesta rosso BYODO
- 40 g sončničnih semen BIOTOP
- 5 špargljev
- sveža bazilika
Pripravimo:
- 1. Pečico ogrejemo na 200°C.
- 2. Na listnato testo enakomerno namažemo pesto. Po vrhu položimo šparglje, potresemo semena in natrgamo bazilko.
- 3. Testo zavijemo in narežemo na približno za 2 prsta debele kose.
- 3. Polžke položimo na pekač, obložen s peki papirjem. Pečemo 20-25 minut.
Naši izdelki iz recepta