Ekološki, naravni
in izdelki brez glutena.
 
Z vami že
30 let
 
Gratis dostava
nad 40 €
Moja košarica

Košarica

PROSEN PUDING S SEZONSKIM SADJEM

Prosena kaša je naravno brez glutena, je hranljiva in nasitna. Topla kaša je ravno pravšnja za hladne zimske dni. Okrašena s pisanim sezonskim sadjem, obogatena s kakavovimi zrni in sezamovim namazom nas bo nasitila za celo dopoldne.

 

Vegansko | Vegetarijansko | Brez glutena | Brez laktoze

4
00h 25min
Avtor: KATJA ZUPANC

Uporabimo:

  • PRIPRAVA KAŠE:
  • 200 g prosene kaše BIOTOP
  • 30 g datljev
  • 250 ml riževega napitka z lešnikom THE BRIDGE
  • +150 ml riževega napitka (za miksanje)
  • 750 g vode
  • ščep himalajske soli SONNENTOR
  • 1 žlička začimb za kaše SONNENTOR
  • OKRAS:
  • 4 kiviji
  • 2 kakija
  • 1 večje granatno jabolko
  • Zdrobljena kakavova zrna UTHCO
  • 4 žlice sezamovega namaza s kakavom SUNITA

Pripravimo:

  1. 1. Proseno kašo dobro speremo pod tekočo vodo.
  2. 2. Kašo damo v kozico skupaj z datlji, soljo, začimbo za kašo, riževim napitkom in vodo. Skuhamo do mehkega.
  3. 3. Še toplo kuhano kašo zmiksamo s 150 ml riževega napitka v gladko zmes.
  4. 4. Vlijemo v skledo, okrasimo s sezonskim sadjem, kakavovimi zrni in sezamovim namazom.
Naši izdelki iz recepta
Priporočamo tudi