KOKOSOVA STRNJENKA Z JAGODIČJEM
Hitro pripravljena sladica, ki jo imajo vsi radi. Nežna kokosova krema se odlično ujema s svežim sezonskim sadjem.
Vegetarijansko | Vegansko | Brez glutena | Brez laktoze
4
00h 20min

Avtor: KATJA ZUPANC
Uporabimo:
- 400 ml kokosove kreme za kuho THE BRIDGE
- 1 žlica vaniljin sladkorja v prahu SONNENTOR
- 50 ml javorjevega sirupa VITAQUELL
- 5 g agar agarja v prahu
- 4 žlice sadnega namaza gozdni sadeži SONNENTOR
- Sveže jagode, borovnice in meta
Pripravimo:
- 1. Kokosovo kremo segrevamo v kozici, dodamo vaniljin sladkor, javorjev sirup in agar agar v prahu.
- 2. Vse skupaj dobro premešamo. Vedno sledite navodilom za uporabo agar agarja svojega proizvajalca.
- 3. Krema naj rahlo vre 3 minute, da se agar agar aktivira.
- 4. Kremo razporedimo v 4 kozarce. Ohladimo v hladilniku (1 uro ali več). Če se nam mudi, damo lahko strnjenko za 30 minut v zamrzovalnik in bo popolnoma strnjena.
- 5. V vsak kozarec damo žlico sadnega namaza in poljubno okrasimo z jagodičjem.
Naši izdelki iz recepta