Ekološki, naravni
in izdelki brez glutena.
 
Z vami že
30 let
 
Gratis dostava
nad 40 €
Moja košarica

Košarica

EKSOTIČNA SOLATA

Okusno, sveže in malce neobičajno.

Tofu v marinadi si pripravite vnaprej.

Vegansko | Vegetarijansko | Brez glutena | Brez laktoze | Brez dodanega sladkorja

4
00h 20min
Avtor: THE BRIDGE

Uporabimo:

  • 200 g tofuja
  • 2 žlički sveže naribanega ingverja
  • 2 žlici Tamari sojine omake
  • 150 g kokosove smetane za kuhanje THE BRIDGE
  • 2 limeti
  • 2 manga
  • 2 avokada
  • 300 g svežega zelja
  • pest jagod aronije in/ali sezama BIOTOP
  • oljčno olje BYODO
  • sol

Pripravimo:

  1. 1. Tofu narežemo na kocke in ga mariniramo 4 do 5 ur v mešanici ingverja, Tamari omake in 2 žlic olivnega olja. Mariniran tofu prepražimo da se naredi skorjica.
  2. 2. Mango in avokado narežemo na kocke, dodamo sok limete in sol.
  3. 3. Zelje narežemo in razporedimo po dnu krožnikov. Dodamo mango, avokado in tofu.
  4. 4. Kokosovo smetano začinimo z žlico limetinega soka, ščepcem soli in drobno naribano limetino lupinico ter jo prelijemo po jedi. Solato pokapljamo z oljčnim oljem in potresemo z jagodami aronije in/ali sezamom.
Naši izdelki iz recepta
Priporočamo tudi