Ekološki, naravni
in izdelki brez glutena.
 
Z vami že
30 let
 
Gratis dostava
nad 40 €
Moja košarica

Košarica

RAZIGRAN PAKET ZA OTROKE SONNENTOR
43.89

RAZIGRAN PAKET ZA OTROKE SONNENTOR

Vsebina paketa je kot naši malčki – razigrana. Pisani in raznoliki ekološki izdelki SONNENTOR so nepogrešljivi za male in velike navihančke.

Bogata in raznolika ponudba čajev, pripravljenih z največjo možno skrbnostjo. Že pri vhodnem pregledu se v surovinah preveri 640 različnih pesticidov. Vse mešanice so nesladkane, brez dodanih arom in blagega okusa. Čajne vrečke so brez kovinskih sponk, embalaža pa je biorazgradljiva.

Kakav je nepogrešljiv za pripravo slastnega vročega kakava za hladne jesenske in zimske večere ali pa kakava z vaniljevim sladoledom za vroče poletno popoldne. 

Ker pa imamo za naše nadobudneže vedno pri roki tudi kak sladek priboljšek, bodo prava izbira pirini veganski čokoladni keksi z okusom pomaranče in za tiste posebne priložnosti gumijevi bonboni.

Ekološki izdelki SONNENTOR za naše navihančke v Razigranem paketu za otroke podprejo vsako pustolovščino ali pa pobožajo, dogodivščin polno, utrujeno telo. Za vse priložnosti, tako doma, kot tudi v vrtcu, šoli ali na izletu.

Lahko ga podarite za darilo in na prikupno nalepko dodate vaše sporočilo. Ne spreglejte ugodne cene paketa.

Akcijska cena 43,89 € Redna cena 52,36 €
- +
Izdelek je na voljo v hladilnih vitrinah pri vašem trgovcu.
Razpoložljivost:Na zalogi
Ident: Z9997
SONNENTOR
Priporočamo