Ali hrana res vpliva na zdravje in dobro počutje?

Celice v našem telesu se ves čas obnavljajo in gradbeni material je hrana, ki jo zaužijemo. Če si privoščite kvalitetna živila, bo takšno tudi vaše telo.

Še pomnite okus jedi iz babičine kuhinje? Kaj je bilo v teh jedeh tako posebnega, da dandanes nikakor ne ugriznemo v živilo, ki bi tako razveselilo vsake naše brbončice? Poleg babičine domišljije, leži skrivnost v kvaliteti sestavin.
Hrana ni le polnilo, ampak tudi gradnik naših celic. Ko se združijo dobre sestavine in veselje do kuhanja, nastane resnično (po)živilo – takšno, da ne le brbončice temveč tudi sleherna celica zavibrira od veselja in zdravja. Nasprotno pa, predelana živila iz nekvalitetnih sestavin, obremenjena s kemičnimi dodatki in ostanki, kot kamni v žepih le otežujejo vsak naš korak. 
Hiter tempo vsakdana pa ne omogoča, da bi vsak dan več ur preživeli v kuhinji. Tu si pomagamo s kvalitetnimi sestavinami; ekološko poreklo je pomembno zagotovilo, da je živilo kvalitetno in bo tako tudi gorivo, ki ga vlivamo v svoje telo.

Dobro jem, dobro se počutim.

NAGRADNA IGRA V MERCATORJU!

V Mercator trgovinah med 18. 10. – 18. 11. 2018 kupite katerikoli Byodo
ali Sonnentor izdelek in  sodelujte v nagradni igri za obisk na kulinarični
delavnici Dobro jem, dobro se počutim s priznano kuharsko mojstrico!

Za sodelovanje vnesite št. računa do 18. 11. 2018.
Pravila nagradne igre.

Kulinarične delavnice

Dobro jem, dobro se počutim.

Na delavnicah ustvarjamo kulinarične zgodbe in se učimo skrivnosti gurmanske kuhinje za dobro počutje.

Spoznavamo, da hrana, ki je dobra za naše telo, ne pomeni kompromisov pri okusu! Prav nasprotno, ob gurmanski hrani se dobro počutimo, ker uporabljamo najkakovostnejše sestavine. Skrivnosti njihove uporabe in zakaj je kvaliteta pomembnejša od kvantitete, pa nam bo razkrivala kuharska mojstrica Slavica Smrdel. Prikazala bo, da  je tudi  priprava enostavna, če se je lotimo pravilno. Slavica nas bo popeljala v skrivnosti inovativne in enostavne priprave najokusnejših jedi. Res prav vsak, lahko dobro je in se dobro počuti!

Kuharska mojstrica Slavica Smrdel

Kuharska mojstrica, znana po svojem perfekcionizmu, brez velikih besed.

Na njenih delavnicah in ob njenih kulinaričnih mojstrovinah, se na obrazih rišejo nasmeh in zadovoljstvo. Učila se je od priznanih francoskih mojstrov, vodila več vrhunskih kuhinj v restavracijah in hotelih ter osvajala številna kulinarična priznanja doma in v tujini. Ob vsem tem pa je ves čas neutrudna raziskovalka: med drugim je preučevala srednjeveško kulinariko in pripravljala srednjeveške pojedine pri Erazmu Predjamskem, raziskovala pozabljene okuse naših babic in vodila delavnice za društva kmečkih žena, nazadnje pa je s kulinarično pripovedjo Franka Sinatre popestrila ljubljanski lokal. Je tudi avtorica dveh kuharskih knjig. Njena kreativnost tudi po treh desetletjih kariere ne pojenja, temveč se le še nadgrajuje z željo, da ljudem približa dobro počutje z dobro hrano!

Copyright (c) 2018 PREMA d.o.o Vse pravice pridržane.

Produkcija: opa!celica