Ali hrana res vpliva na zdravje in dobro počutje?

Celice v našem telesu se ves čas obnavljajo in gradbeni material je hrana, ki jo zaužijemo. Če si privoščite kvalitetna živila, bo takšno tudi vaše telo.

Še pomnite okus jedi iz babičine kuhinje? Kaj je bilo v teh jedeh tako posebnega, da dandanes nikakor ne ugriznemo v živilo, ki bi tako razveselilo vsake naše brbončice? Poleg babičine domišljije, leži skrivnost v kvaliteti sestavin.
Hrana ni le polnilo, ampak tudi gradnik naših celic. Ko se združijo dobre sestavine in veselje do kuhanja, nastane resnično (po)živilo – takšno, da ne le brbončice temveč tudi sleherna celica zavibrira od veselja in zdravja. Nasprotno pa, predelana živila iz nekvalitetnih sestavin, obremenjena s kemičnimi dodatki in ostanki, kot kamni v žepih le otežujejo vsak naš korak. 
Hiter tempo vsakdana pa ne omogoča, da bi vsak dan več ur preživeli v kuhinji. Tu si pomagamo s kvalitetnimi sestavinami; ekološko poreklo je pomembno zagotovilo, da je živilo kvalitetno in bo tako tudi gorivo, ki ga vlivamo v svoje telo.

Dobro jem, dobro se počutim.

Copyright (c) 2018 PREMA d.o.o Vse pravice pridržane.

Produkcija: opa!celica