logo_zelen
Biotop izdelki

Pravilno izbrana hrana je vir zdravja

Uravnotežena prehrana je ključnega pomena za ohranjanje zdravega življenjskega sloga, saj telesu zagotavlja vse potrebne hranilne snovi, kot so vitamini, minerali, beljakovine, maščobe in ogljikovi hidrati. Z majhnimi spremembami v prehranjevalnih navadah lahko dosežemo velike koristi za naše telo in zgradimo temelje za dolgoročno zdravje in vitalnost. 

Zakaj Biotop?

Biotop je ena prvih slovenskih blagovnih znamk s ponudbo ekološko pridelanih živil, ki sledijo strogim postopkom certificiranja in kontrole. Bogata ponudba ekološko pridelanih stročnic, semen, žit, riža, mok, zdroba in kosmičev zagotavlja uživanje raznolikih in hranljivih živil, s katerimi podpremo telo in um ter s tem pripomoremo k dobremu počutju.

Prednosti uživanja kakovostnih, ekoloških živil

Kako lahko semena, stročnice, žita, riž in kosmiči vplivajo na vaše počutje, če jih redno uživate?

So energijsko in hranilno kakovostno živilo. Vsebujejo beljakovine, kakovostne maščobe in ogljikove hidrate v odličnem razmerju za hitro obnovo moči in podporo »sivim celicam«. Bogata so s prehranskimi vlakninami, vitamini in minerali.

BIO SEZAM NEOLUŠČEN

BIO MEŠANICA SEMEN

BIO BUČNO SEME

BIO SONČNIČNO SEME

BIO CHIA SEMENA

So eden glavnih temeljev uravnotežene prehrane, saj so polne kompleksnih ogljikovih hidratov, beljakovin, vlaknin in ključnih mineralov. Žitarice krepijo telo in mu zagotavljajo energijo. Če jih uživamo skupaj s stročnicami, dobimo vse potrebne aminokisline, ki jih telo potrebuje.

BIO PROSO OLUŠČENO

BIO PIRA

BIO AJDOVA KAŠA

BIO KVINOJA

BIO AMARANT

Biotop izdelki

Prihranite 15% pri vseh izdelkih Biotop!

Za 15% POPUST na vse Biotop izdelke uporabite kodo: BIOTOP do 31. maja 2024 in uživajte v bolj uravnoteženi prehrani že danes!

So eden najpomembnejših virov energije. Imajo izjemno nizek glikemični indeks in hkrati veliko kakovostnih beljakovin, vitaminov, mineralov in vlaknin. Če jim dodamo še žita, zaužijemo vse esencialne aminokisline. Prednosti stročnic bomo še bolje izkoristili s premišljeno pripravo. Namakanje izboljša absorpcijo hranil in skrajša čas kuhanja.  

BIO BELI FIŽOL

BIO ČIČERIKA

BIO RDEČA LEČA

BIO RJAVA LEČA

BIO ZELENA LEČA

Izbira prave moke in zdroba je ključnega pomena za pripravo okusnih jedi. Pri tem izstopajo čičerikina, pririna in riževa moka ter pirin in koruzni zdrob, ki ponujajo raznolike možnosti za ustvarjanje hranljivih obrokov bogatih z beljakovinami in vlakninami.

BIO ČIČERIKINA MOKA

BIO RIŽEVA MOKA

BIO PIRINA MOKA

BIO PIRIN ZDROB

BIO KORUZNI ZDROB

Slastni recepti in 15% popust na vse Biotop izdelke!

Spodaj preverite naše recepte, ki vam bodo dali navdih za vsakdanjo uporabo Biotop izdelkov.  Za 15% POPUST na vse Biotop izdelke uporabite kodo: BIOTOP do 31. maja 2024!

Biotop recepti

Začnite dan s pravim zajtrkom – hranljivimi žitnimi kosmiči! Visoka vsebnost kompleksnih ogljikovih hidratov v žitih zagotavlja enakomeren dvig energije, medtem ko prisotnost vlaknin pripomore k zagotavljanju dolgotrajne sitosti.

BIO OVSENI KOSMIČI

BIO AJDOVI KOSMIČI

BIO PIRINI KOSMIČI

BIO FITNES MÜSLI

Pripravite si okusne obroke z našimi Biotop izdelki. Odkrijte nove okuse in enostavne recepte ter izboljšajte svoje kulinarične spretnosti!

PROSEN PUDING S SEZONSKIM
SADJEM

HRUSTLJAVI KREKERJI IN NAMAZ IZ SEMENK

POMLADNA SOLATA S ČIČERIKO IN KALČKI

PROSEN KOLAČ Z BRUSNICAMI IN POMARANČO

Ledeni prigrizki s sadjem

ČOKOLADNO – SADNI LEDENI PRIGRIZKI

Borovničevi ovseni kosmiči

BOROVNIČEVI OVSENI KOSMIČI

Čičerikine palačinke

ČIČERIKINE PALAČINKE Z ZELIŠČI