0 0
Moja košarica
Pozdravljeni na spletni trgovini Preme!
Za izboljšanje izkušnje vašega obiska se poslužujemo piškotkov. Z nadaljevanjem brskanja soglašate z njihovo uporabo. - Prikaži več - Skrij

Zdrava prehrana predstavlja temelj vsake zdrave in napredne družbe.

Zato že več kot četrt stoletja uspešno povezujemo najbolj kakovostne proizvajalce zdrave, ekološke in brezglutenske prehrane ter svoje kupce. Kot vodilno podjetje na področju zdrave prehrane s svojo razvejano mrežo preprosto dosežemo najmanjše trgovinice in utečeno poslujemo z velikimi trgovskimi verigami. Z nekaj kliki pa je zdrava hrana lahko tudi pri vas doma.

Z mislijo na prehranske potrebe in navade ljudi v lokalnem okolju se odzivamo na svetovne trende. Uvajamo jih ažurno, a vedno le na podlagi strokovne presoje, upoštevajoč najzahtevnejša merila kakovosti in trajnostnega razvoja. Največkrat za blagovnimi znamkami, ki jih zastopamo, stojijo vizionarski posamezniki. V svojem okolju so nadgradili proizvodnjo hrane in s tem prispevali k bolj zdravi, pravični in prijazni sredini. Njihove ideje živijo z nami in naša dolžnost je, da jih negujemo naprej in širimo na domačem trgu. Zaposleni smo hrbtenica Preme. Smo skrbni, profesionalni in se z lahkoto prilagajamo potrebam strank. Vsak dan vlagamo veliko truda, srčnosti in strokovnega znanja, da izboljšujemo ponudbo ter dostopnost zdrave hrane v Sloveniji.

Prema smo enostavno prima!