Narava nam je podarila edinstveno darilo za naravno hidriranost telesa. Kokosova voda zelenih kokosovih orehov je naravni izotonik. Ima enako elektrolitsko ravnovesje kot naša kri in deluje kot naravna infuzija. Poleg tega pa ima malo kalorij 79 kJ (19 kcal).

Ravno to, da imata soka malo kalorij, je ključna prednost 100 % sadnih sokov Dr. Martins. Seveda sta ekološko certificirana in iz pravične trgovine (Fair Trade). Dva okusa, brez dodatkov, sadna in polna ljubezni. Zrelemu sadju je dodan dragocen sok kokosovih orehov.

100 % sadni sok MEŠANO SADJE KOKOS – mešanemu sadju je dodan še sok treh kokosovih orehov.
100 % sadni sok POMARANČA KOKOS – v enem litru je sok približno treh in pol pomaranč, ene mandarine in treh kokosovih orehov.

BREZ DODANEGA SLADKORJA, BREZ DODANIH AROM, BREZ DODANIH ADITIVOV.

Mešanica sočnih pomaranč ali okusnega mešanega sadja in soka kokosovih orehov nam ponuja popoln užitek okusa sadja, ampak s 30 % manj sladkorjev v primerjavi s podobnimi sokovi.

To potrjuje tudi črkovno-barvni model označevanja živil nutri-score, ki naj bi pomagal potrošnikom izbirati bolj zdrave živilske izdelke.

Model nutri-score je preprosto razumljiv, znanstveno zasnovan model označevanja prehrambne kakovosti na embalaži izdelka, ki temelji na petstopenjski barvni lestvici in črkah – od najkakovostnejše temno zelene (črka A) do rdeče (črka E), ki omogoča lažjo orientacijo pri izbiri bolj zdravih živil.

Ocenjuje celotno prehransko vrednost – od energijske vsebnosti, sladkorja, nasičenih maščob, natrija, vlaknin, beljakovin do odstotka sadja in zelenjave v izdelku.

Model temelji na izračunu na osnovi 100 gramov živila, kar omogoča, da so izdelki med seboj primerljivi.

Sadni sokovi Dr. Martins se uvrščajo med sokove z najnižjo vsebnostjo sladkorja na trgu. Varnost in kakovost izdelka je potrjena tudi z IFS standardom.

S svežo trendovsko podobo, brez dodatkov, v ekološki kakovosti, so prava izbira za osvežitev ob vsaki priložnosti in v vsakem trenutku dneva.