Ekološki, naravni
in izdelki brez glutena.
 
Z vami že
30 let
 
Gratis dostava
nad 40 €
Moja košarica

Košarica

NANA UNIVERZALNO ČISTILO ZA TALNE POVRŠINE ŠPANSKI BEZEG, 515 ml
3.49

NANA UNIVERZALNO ČISTILO ZA TALNE POVRŠINE ŠPANSKI BEZEG, 515 ml

Učinkovito in ekološko
Univerzalno čistilo za talne površine z vonjem omamnega španskega bezga je formulirano za učinkovito čiščenje različnih vrst tal, hkrati pa pričara vonj pomladi v prostoru.

Učinkovito, okolju prijazno, biorazgradljivo čistilo v reciklirani plastenki za čiščenje vseh pralnih talnih površin. Temeljito očisti vse nevpojne površine, kot so vinilne talne obloge, PVC, keramične obloge, linolej, večnamenske talne plošče (WPC) in podobno. Površinam poudari sijaj in ne pušča prask.
Vonj španskega bezga je najbolj očarljiv vonj pomladi.

3,49 €
- +
Izdelek je na voljo v hladilnih vitrinah pri vašem trgovcu.
Razpoložljivost:Na zalogi
Ident: N9710
NANA
O izdelku

Uporaba:

Pri normalni stopnji umazanosti dodajte približno 60 ml čistila na 5-8 L vode. Pri bolj intenzivni, povečajte odmerek. Izpiranje ni potrebno.

 

Opozorilo:

Čistilo povzroča hudo draženje oči. Po uporabi temeljito umijte roke pod tekočo vodo. Hraniti zunaj dosega otrok. Pri stiku z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontakte leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha, poiščite zdavniško pomoč oz. oskrbo.

 

Sestavine:

< 5 % anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave.
Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalataov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih oglikovodikov in drugih naravi in človeku škodljivih snovi.

 

Neto količina: 515 ml

Izdelek hraniti izven dosega otrok.

 

 
Ecolabel
Uporabno
  • Vse površinsko aktivne snovi v izdelku so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive. Izdelek se lahko uporablja tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.
  • V izdelku se uporabljajo le barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.
  • Dodane dišave v izdelku so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks).
  • Izdelek ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora.
  • Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervanskih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.
  • Potrjena učinkovitost izdelka je v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi.

 

Priporočamo