Ekološki, naravni
in izdelki brez glutena.
 
Z vami že
30 let
 
Gratis dostava
nad 40 €
Moja košarica

Košarica

NANA MEHČALEC ZA PERILO LJUBEZEN EKO, 735 ml
3.99

NANA MEHČALEC ZA PERILO LJUBEZEN EKO, 735 ml

Dertmatološko testirano
Mehčalec za perilo Ljubezen je kot nežen dotik nebeškega objema, ki oblačila nežno ovije s toplino in nežnostjo.

Učinkovit, okolju prijazen, biorazgradljiv mehčalec v reciklirani plastenki za mehčanje perila pri pranju. Deluje na osnovi ekoloških surovin in poskrbi za čudovito mehko perilo. Po sušenju je perilo občutno bolj gladko in lažje za likanje. Poleg tega podari mehčalec perilu prijeten vonj. Zagotavlja nežno, a do vlaken globinkso mehkobo. Njegova izjemna dišavna kompozicija vas popelje v povsem nov nepozaben svet vonjav.
Kot bi se prepustili občutku nežne intimnosti in topline.

3,99 €
- +
Izdelek je na voljo v hladilnih vitrinah pri vašem trgovcu.
Razpoložljivost:Na zalogi
Ident: N9744
NANA
O izdelku

Uporaba:

V prekat za mehčalec v pralnem stroju vlijte 35 ml mehčalca (dozirni pokrov). Če imate radi še mehkejše perilo in intenzivejši vonj, uporabite 45-60 ml. Pri ročnem pranju uporabite 15 ml, za še mehkejše perilo pa 30 ml.

 

Opozorilo:

Po uporabi si roke splaknite pod tekočo vodo. Shranjujte izven dosega otrok. Priporočamo, da pred uporabo natančno preberete in upoštevate kar je navedeno na etiketi. V primeru stika čistila z očmi jih sperite z vodo.

 

Sestavine:

5-15 % kationske površinsko aktivne snovi. Vsebuje: konzervans (Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Sodium Pyrithione), dišave.
Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalataov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih oglikovodikov in drugih naravi in človeku škodljivih snovi.

 

Neto količina: 735 ml

Izdelek hraniti izven dosega otrok.

 

Uporabno
  • Vse površinsko aktivne snovi v izdelku so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive. Izdelek se lahko uporablja tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.
  • V izdelku se uporabljajo le barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.
  • Dodane dišave v izdelku so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks).
  • Izdelek ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora.
  • Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervanskih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.
Priporočamo