Ekološki, naravni
in izdelki brez glutena.
 
Z vami že
30 let
 
Gratis dostava
nad 40 €
Moja košarica

Košarica

NANA DETERGENT ZA ROČNO POMIVANJE POSODE ZELENO JABOLKO, 735 ml
3.99

NANA DETERGENT ZA ROČNO POMIVANJE POSODE ZELENO JABOLKO, 735 ml

Učinkovito, okolju prijazno, biorazgradljivo čistilo. Embalaža je reciklirana. Nana detergent za ročno pomivanje posode je dišeč kot zeleno jabolko. Vsebina zadostuje za 180 pomivanj posode in kuhinjskega pribora.

Pri uporabi detergenta za pomivanje posode pomislimo na kemikalije, ki se dotaknejo naše kože in preidejo v telo, ostanejo celo na posodi in onesnažujejo okolje. Z uporabo Nana detergenta za pomivanje posode smo lahko brezskrbni, saj ne vsebuje nevarnih in naravi škodljivih snovi. Čista posoda, svež vonj in očutek pomirjenosti, da ni nič škodljivega ostalo na koži ali posodi, ostane za nami, ko zapustimo kuhinjo.

3,99 €
- +
Izdelek je na voljo v hladilnih vitrinah pri vašem trgovcu.
Razpoložljivost:Na zalogi
Ident: N6011
NANA
O izdelku

Uporaba:

4 ml (1 čajna žlička) detergenta zadostuje za 5L vode. Posode ne pomivajte pod tekočo vodo, temveč jo potopite v pripravljeno raztopino iz priporočene količine vode in detergenta, očistite in sperite z vodo. Vsebina embalaže zadostuje za 180 pomivanj. S pravilnim doziranjem znižate stroške in varujete okolje Odličen za vsakdanjo uporabo in učinkovit pri odstranjevanju umazanije.

Sestavine:

5-15 % anionske površinsko aktivne snovi, < 5 % amfoterne površinsko aktivne snovi. Ostalo: voda, dišave, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Neto količina: 735 ml

Izdelek hraniti izven dosega otrok.

Nana certifikati

Uporabno
  • Vse površinsko aktivne snovi v izdelku so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive. Izdelek se lahko uporablja tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.
  • V izdelku se uporabljajo le barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.
  • Dodane dišave v izdelku so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks).
  • Izdelek ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora.
  • Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervanskih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.
  • Potrjena učinkovitost izdelka je v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi.

 

Priporočamo