Ekološki, naravni
in izdelki brez glutena.
 
Z vami že
30 let
 
Gratis dostava
nad 40 €
Moja košarica

Košarica

NANA DETERGENT ZA PERILO SPROSTITEV, 1,5 L
9.19

NANA DETERGENT ZA PERILO SPROSTITEV, 1,5 L

Učinkovit, koži in okolju prijazen, biorazgradljiv gel za pranje perila. Embalaža je reciklirana. Dermatološko testiran tekoči detergent za pranje perila naše perilo nežno odišavi in učinkovito odstrani madeže in umazanijo. V priročni reciklirani plastenki je detergenta za 20 pranj.

Detergent Nana je učinkovit že pri nižjih temperaturah in povsem topen. Med pranjem se biorazgradljivi detergent popolnoma izplakne iz tkanine in za seboj ne pušča škodljivih ostankov.

Ecolabel certifikat zagotalja, da lahko izdelek brezskrbno uporabljamo, ne da bi s tem škodovali okolju.

9,19 €
- +
Izdelek je na voljo v hladilnih vitrinah pri vašem trgovcu.
Razpoložljivost:Na zalogi
Ident: N6004
NANA
O izdelku

Uporaba:

Dozirno posodico pralnega stroja za detergent napolnite z ustrezno količino detergenta (glej tabelo za doziranje) ter operite perilo po navodilih proizvajalcev tkanin. Za trdovratne trdovratne madeže predhodno nanesite nekaj detergenta direktno na madež, rahlo vtrite v tkanino in operite kot običajno v pralnem stroju. Odlični rezultati so že pri nižjih temperaturah pranja. Uporablja se za pranje vseh vrst barvnih in belih tkanin (bombaž, lan, sintetika, mešanice sintetike in bombaža). Pralni stroj vedno popolnoma napolnite. Pri izboru temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalcev tkanin. Pred pranjem ločite perilo po vrsti tkanine, barvi in stopnji umazanosti. NANA detergent ni primeren za pranje občutljivih tkanin, kot so volna, svila in kašmir. Temperatura pranja 30°C do 95°C.

Doziranje za 4-5 kg suhega perila:

Trdota vode 0 - 14°N 15 - 20°N > 20°N
Normalno umazano perilo 55 ml 65 ml 85 ml
Srednje umazano perilo 65 ml 75 ml 95 ml
Zelo umazano perilo 85 ml 95 ml 115 ml
Ročno pranje 50 ml / 10 L 50 ml / 10 L 50 ml / 10 L

75 ml = 2 zamaška

Sestavine:

5-15 % anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, milo. Ostalo: voda, encimi, dišave, barvilo, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Neto količina:  1,5 L

Izdelek hraniti izven dosega otrok.

Izbran produkt letaNan certifikati

Uporabno
  • Vse površinsko aktivne snovi v izdelku so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive. Izdelek se lahko uporablja tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.
  • V izdelku se uporabljajo le barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.
  • Dodane dišave v izdelku so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks).
  • Izdelek ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora.
  • Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervanskih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.
  • Potrjena učinkovitost izdelka je v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi.

 

Priporočamo