Ekološki, naravni
in izdelki brez glutena.
 
Z vami že
30 let
 
Gratis dostava
nad 40 €
Moja košarica

Košarica

NANA ČISTILO ZA WC ŠKOLJKO LIMONA, 750 ml
3.69

NANA ČISTILO ZA WC ŠKOLJKO LIMONA, 750 ml

Učinkovito, okolju prijazno, biorazgradljivo čistilo. Embalaža je reciklirana. Nana čistilo WC školjko temeljito očisti in prijetno odišavi z vonjem limone. Zaradi priročne embalaže je čiščenje še enostavnejše. Priporočamo sprotno in redno čiščenje.

3,69 €
- +
Izdelek je na voljo v hladilnih vitrinah pri vašem trgovcu.
Razpoložljivost:Na zalogi
Ident: N6021
NANA
O izdelku

Uporaba:

Dvignite straniščni pokrov. Na označenih mestih stisnite zamašek in ga zavrtite. Gel enakomerno nanesite pod rob straniščne školjke (približno 30 ml), pustite učinkovati nekaj minut, nato očistite s krtačko za sanitarije in splaknite. Pri trdovratni umazaniji pustite delovati do 30 minut. Po potrebi ponovite postopek čiščenja. S pravilnim doziranjem zmanjšate vpliv na okolje in hkrati privarčujete.

Čistilo je na osnovi citronske kisline in prijetnega vonja. Oprime se notranjosti straniščne školjke in temeljito odstrani umazanijo, vodni in urinski kamen ter poskrbi za prijetno odišavljenje celotnega prostora. 

Sestavine:

< 5 % neionske površinsko aktivne snovi, mineralne kisline. Ostalo: voda, dišave, barvilo, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Opozorilo:

Ni primerno za čiščenje marmorja in drugih na kislino občutljivih materialov. Ne uporabljajte skupaj z drugimi čistili. Ni primerno za čiščenje straniščnih pokrovov. Po uporabi varno zaprite pokrovček.

Neto količina: 750 ml

Izdelek hraniti izven dosega otrok.

Nana certifikati

Uporabno
  • Vse površinsko aktivne snovi v izdelku so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive. Izdelek se lahko uporablja tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.
  • V izdelku se uporabljajo le barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.
  • Dodane dišave v izdelku so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks).
  • Izdelek ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora.
  • Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervanskih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.
  • Potrjena učinkovitost izdelka je v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi.

 

Priporočamo