BIO TAMARI SOJINA OMAKA, 187 ml

Biotop Tamari sojina omaka je pripravljena na tradicionalen način brez prisotnosti pšenice. Za njeno izdelavo se uporabljajo visokokakovostna sojina zrna, ki se jih z dodatkom izbranih fermentov naravno zori v cedrovih sodih. Ta proces ji daje še bolj izrazit okus in edinstveno, globoko umami aromo.

Zaradi svoje konsistence in uravnoteženega okusa je idealna za uporabo kot pomaka. Poleg tega jo lahko dodamo juham, enolončnicam, marinadam in uporabimo kot začimbo za pražene oreščke.

Tamari je japonska različica priljubljene omake iz fermentiranih sojinih zrn. Nastane kot stranski produkt med proizvodnjo miso paste in za razliko od običajne sojine omake ne vsebuje dodanega pšeničnega zrnja. Prav tako je izdelana z večjim deležem sojinih zrn, kar ji daje bolj temno barvo, bogato, gosto teksturo in subtilno slanost.

Ekološko
Vegansko
Vegetarijansko

5,89 

Cena z ddv

Stroški pošiljanja

Ident: BT9632

Na zalogi

Na zalogi

Opis

Sestavine:

soja v zrnju* 45,1%, voda 40,6%, morska sol 11,8%, destiliran Shochu* 2,6% (voda, riž*, morska sol, ferment koji), ferment koji (A. oryzae).
*Iz nadzorovane ekološke pridelave, nadzorno mesto: AT-BIO-301. Kmetijstvo izven EU.

Neto količina: 187 ml

Hraniti v hladnem in suhem prostoru, izven neposredne sončne svetlobe. Po odprtju hranite v hladilniku.

Ekološko

Vegansko

Vegetarijansko

Hranilna vrednost
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost 366 kJ / 86 kcal
Maščobe <0,5 g
Od tega nasičene maščobe <0,1 g
Ogljikovi hidrati 6,7 g
od tega sladkorji 0,0 g
Prehranska vlaknina 2,2
Beljakovine 13,8 g
Sol 14,98 g

Priporočamo