0 0
Moja košarica
Pozdravljeni na spletni trgovini Preme!
Za izboljšanje izkušnje vašega obiska se poslužujemo piškotkov. Z nadaljevanjem brskanja soglašate z njihovo uporabo. - Prikaži več - Skrij
 
Brezglutenska večnamenska moka »Farina«, 1000 g
Schar
Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Moka je primerna za pripravo palačink, omlet, krompirjevega testa in vlivancev, za zgoščevanje omak, pomokanje mesa, bešamela …
3,39 €

Sestavine: koruzni škrob, riževa moka, koruzna moka, sredstvo za zgostitev: gvar gumi, dekstroza. BREZ LAKTOZE. 


Povprečna hranilna vrednost na 100 g:


energijska vrednost

1.459 kJ (344 kcal)

maščobe

0,5 g

od tega nasičene maščobe

0,1 g

ogljikovi hidrati

82,0 g

od tega sladkorji

1,7 g

prehranske vlaknine

4,7 g

beljakovine

1,0 g

sol

0,01 g


Palačnike
Sestavine:
130 g “Farine” Schär, 2 jajci,  1 jedilna žlica vanili sladkorja, 300 ml mleka, 30 g stopljenega masla
Priprava: V posodi zmešajte moko, sol, sladkor ter vtepite jajci.  Počasi dodajate mleko in pomešajte z metlico. Maso pustite stati 15 minut. Na ponvi segrejte malo masla in dodajte 

3-4 žlice mase. Palačinke popecite na obeh straneh.

Testo za jajčne testenine
Sestavine:
250 g “Farine” Schär, 3 jajca, 3 jedilne žlice olja, 3 jedilne žlice vode. 

Priprava: Na delovno površino vsujemo moko in vanjo naredimo jamico. Vanjo ubijemo jajce, prilijemo olje in vmešamo, pri čemer po malem dodajamo moko. Zgnetemo gladko, voljno testo. Z nožem razrežemo testeni hlebček na manjše kose in jih spustimo skozi strojček za testenine.
Testo lahko uporabimo za različne testenine (široke rezance, torteline, raviole). Kuhamo jih v osoljenem kropu 5 minut. Za preprečitev sprijemanja dodamo vodi malce olja.

Neto količina: 1 kg

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Proizvedeno v Dr. Schär, Avstrija za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija


Blagovna znamka Schar
Lastnosti brez glutena, brez laktoze
Tipi certifikatov Ne

Dodaj oceno