0 0
Moja košarica
Pozdravljeni na spletni trgovini Preme!
Za izboljšanje izkušnje vašega obiska se poslužujemo piškotkov. Z nadaljevanjem brskanja soglašate z njihovo uporabo. - Prikaži več - Skrij
 
Brezglutenska večnamenska moka »Farina«, 1000 g
Schar
Brezglutenska večnamenska moka. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.
Z njo lahko spečete vse!
Obstaja veliko vrst moke, a samo v naši boste začutili predanost, srečo on ljubezen, kar se bo okusilo tudi v vsaki jedi, ki jo boste pripravili. Prepustite se veselju ob peki! Moko lahko uporabite za pripravo kruha in pekovskega peciva, palačink, krompirjevega testa, testenin, lahkih omak, bešamela in za paniranje.
3,45 €

Sestavine: koruzni škrob, koruzna moka, sredstvo za zgoščevanje: gvar gumi; dekstroza. Lahko vsebuje sledi soje. BREZ LAKTOZE.


Povprečna hranilna vrednost na 100 g:


energijska vrednost

1.548 kJ (365 kcal)

maščobe

0,8 g

od tega nasičene maščobe

0,2 g

ogljikovi hidrati

86,0 g

od tega sladkorji

1,5 g

prehranske vlaknine

4,5 g

beljakovine

1,2 g

sol

0,03 g


Kruh 

Sestavine: 250 g moke Farina, 4 g suhega kvasa, 4 g soli, 8 g krompirjevih kosmičev, 5 g brezglutenskih ovsenih kosmičev, 250 ml mlačne vode, 20 g kisle smetane, 8 g olivnega olja

Priprava:

1. Zmešajte kislo smetano z vodo, oljem in soljo. Dodajte moko, suhi kvas, krompirjeve in ovsene kosmiče ter dobljeno maso mesite 4 minute.

2. Z mokrimi rokami oblikujte testo v štruco in jo položite v naoljen pekač. Pokrijte jo s krpo in pustite 

vzhajati 30 minut. 

3. V predhodno segreti pečici pecite kruh 40 minut pri 180  ̊C.


Biskvitna torta

Sestavine: 250 g masla, 250 g sladkorja, 1 vrečka vaniljevega sladkorja, 5 jajc, ščepec limonine lupinice, 350 g moke Farina, 10 g pecilnega praška

Priprava: Zmešajte maslo, sladkor in vaniljev sladkor ter masi med mešanjem postopoma dodajajte jajca. Dodajte še limonino lupinico. Pripravljeni masi postopoma primešajte moko in pecilni prašek. 

Testo razporedite v namaščen tortni pekač in pecite 45 minut pri 180  ̊C. Z dodajanjem kakava in mleka lahko pripravite tudi temno testo.


Več receptov lahko najdete na: www.schaer.com <http://www.schaer.com>.    


Neto količina: 1 kg

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Proizvedeno v Dr. Schär, Avstrija za: Dr. Schär AG/SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall, Postal (BZ), Italija


Blagovna znamka Schar
Lastnosti brez glutena, brez laktoze, brez mleka, brez jajc, brez pšenice, brez konzervansov
Tipi certifikatov Ne

Dodaj oceno