0 0
Moja košarica
Pozdravljeni na spletni trgovini Preme!
Za izboljšanje izkušnje vašega obiska se poslužujemo piškotkov. Z nadaljevanjem brskanja soglašate z njihovo uporabo. - Prikaži več - Skrij
Ekološko čistilo za kuhinjo in razmaščevanje pomaranča, 735 ml
Nana
Učinkovito, okolju prijazno, biorazgradljivo čistilo. Embalaža je reciklirana.

Nana ekološko čistilo za kuhinjo in razmaščevanje učinkovito odstrani vse nečistoče, maščobne in trdovratne, zasušene madeže iz različnih površin. V priročni embalaži nam je na voljo učinkovita vsebina, brez dodatkov nevarnih snovi. Adijo madeži, dobrodošel svež vonj pomaranč!
Še več informacij o izdelku na www.nanazivljenje.si.

Certifikati

3,99 €

Vsebuje: < 5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi. Ostalo: voda, natrijev citrat, dišave, barvilo, konzervans (laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Vse površinsko aktivne snovi v izdelku so na osnovi rastlinskih olj s kontroliranim poreklom, ki so zlahka biorazgradljive. Izdelek se lahko uporablja tudi v gospodinjstvih s čistilno napravo.

V izdelku se uporabljajo le barvila, ki so odobrena za uporabo v živilih.

Dodane dišave v izdelku so izdelane in obravnavane v skladu s kodeksom ravnanja združenja za dišave (IFRA kodeks).

Izdelek ni testiran na živalih in ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

Izdelek ne vsebuje nevarnih snovi: pesticidov v konzervanskih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, mikroplastike, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi.

Potrjena učinkovitost izdelka je v skladu s predpisanimi Ecolabel standardi.


Navodila za uporabo in doziranje:  Čistilo razpršite po površini in pustite delovati 5 minut, nato z vlažno krpo očistite površino. Krpo sperite in površino obrišite do čistega.Je idealno sredstvo za odstranjevanje maščob. Namenjeno je čišcenju vseh površin v kuhinji, na katerih se nabira maščoba: kuhinjskih nap, kuhinjskih pultov in oblog nad njimi, vrat klasičnih in mikrovalovnih pečic, kuhalnih plošč. Pri čišcenju raztopi in odstrani maščobne madeže.

Neto količina: 735 ml

Bioritem d.o.o, Letališka cesta 32, Ljubljana, Slovenija

Blagovna znamka Nana
Lastnosti Ne
Tipi certifikatov Ne

Dodaj oceno