0 0
Moja košarica
Pozdravljeni na spletni trgovini Preme!
Za izboljšanje izkušnje vašega obiska se poslužujemo piškotkov. Z nadaljevanjem brskanja soglašate z njihovo uporabo. - Prikaži več - Skrij
Čokoladni izbor Chocolate & Love VEGAN., 320 g
Chocolate & love
Izbrani okusi veganske temne cokolade v cudoviti darilni škatli združujejo vse, kar sporoca blagovna znamka Chocolate and Love. Ekološke surovine in brezkompromisna sledljivost, pošten odnos do partnerjev in odgovornost do okolja se prepleta z zgodbo o ljubezni in strasti do cokolade.
V rocno poslikano škatlo in ovitke je vloženo veliko ljubezni nadarjenega umetnika iz New Yorka, ki je na vizualno privlacen nacin zajel estetsko bogata podrocja iz katerih prihaja kakav, ekološko naravo blagovne znamke in kljucne sestavine posamezne cokolade.
Štirje izbrani veganski okusi:
Bio temna cokolada – panama, 80% kakava. Izjemna cokolada z visoko vsebnostjo kakava je polnega, a nežnega okusa, pregrešna in hkrati neverjetno blaga, s pridihom orešckov in izjemnim okusom cokolade – ravno pravšnja za cokoladne puriste. Cokolade z 80-odstotno vsebnostjo kakava, ki bi bila blažjega in manj grenkega okusa, ne boste našli.
Bio temna cokolada z granatnim jabolkom, 70% kakava. Uporabljen je kakav z Madagaskarja, ki je cenjen po celem svetu zaradi svojih edinstvenih odtenkov okusa s pridihom citrusov. Granatno jabolko je rezko kislo, kakavova zrna z Madagaskarja pa so znana po naravno sadnem okusu. Skupaj sestavini tvorita izjemno zapeljivo izkušnjo okusov.
Bio temna cokolada - peru & dominikanska republika, 71% kakava. Bogata tablica cokolade, odlicna za ljubitelje temne cokolade. Na zacetku je cutiti odtenke gozdnih sadežev, ki jim kmalu sledijo nekoliko bolj kiselkasti toni. Ti se razvijejo v poln in globok okus z izjemnim cokoladnim zakljuckom in izvrstnim topljenjem v ustih.
Bio temna cokolada s pomaranco, 65% kakava. Naravne esence, pridobljene iz hladno stiskanih lupin zrelih svežih pomaranc, dajejo izjemno mikaven, a blag okus z izjemno uravnoteženimi aromami.
Vse izbrane cokolade so prejele nagrado »THE GREAT TASTE«.
  • Zaloga Izdelka trenutno ni na zalogi!
  • Ident BL2360
  • Kategorije Čokolade
15,99 €
Trenutno ni na zalogi

Sestavine in ostali podatki o čokoladah so na voljo pri posameznem okusu čokolade.


Neto količina: 320 g

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Proizvedeno v Švici za:  Chocolate & Love Ltd, Velika Britanija


Blagovna znamka Chocolate & love
Lastnosti ekološko
Tipi certifikatov Fair-Trade

Dodaj oceno