0 0
Moja košarica
Pozdravljeni na spletni trgovini Preme!
Za izboljšanje izkušnje vašega obiska se poslužujemo piškotkov. Z nadaljevanjem brskanja soglašate z njihovo uporabo. - Prikaži več - Skrij
Akcija
Čokoladni izbor Chocolate & Love., 320 g
Chocolate & love
Izbor štirih nagrajenih okusov temne organske čokolade, v brezplačni darilni embalaži.

Izbrani okusi temne čokolade v čudoviti darilni škatli združujejo vse, kar sporoča blagovna znamka Chocolate and Love. Ekološke surovine in brezkompromisna sledljivost, pošten odnos do partnerjev in odgovornost do okolja se prepleta z zgodbo o ljubezni in strasti do čokolade.
V ročno poslikano škatlo in ovitke je vloženo veliko ljubezni nadarjenega umetnika iz New Yorka, ki je na vizualno privlačen način zajel estetsko bogata področja iz katerih prihaja kakav, ekološko naravo blagovne znamke in ključne sestavine posamezne čokolade.

V darilni škatli so štirje izbrani okusi:
Bio temna čokolada - peru & dominikanska republika, 71% kakava. Bogata tablica čokolade, odlična za ljubitelje temne čokolade. Na začetku je čutiti odtenke gozdnih sadežev, ki jim kmalu sledijo nekoliko bolj kiselkasti toni. Ti se razvijejo v poln in globok okus z izjemnim čokoladnim zaključkom in izvrstnim topljenjem v ustih.
Bio temna čokolada s pomarančo, 65% kakava. Naravne esence, pridobljene iz hladno stiskanih lupin zrelih svežih pomaranč, dajejo izjemno mikaven, a blag okus z izjemno uravnoteženimi aromami.
Bio čokolada z morsko soljo in karamelo, 55% kakava. Za vse ljubitelje povezovanja sladkega in slanega je na voljo zanimiva kombinacija hrustljave karamele, ki skupaj s pridihom morske soli ustvari okusno in drzno izkušnjo za brbončice.
Bio kremna temna čokolada s kakavovimi koščki, 55% kakava. Kremna čokolada s koščki kakavovih sredic, ki dajejo čudovito hrustljavo teksturo in rahel pražen okus. Čokolada se v ustih odlično topi in ponuja odlično kombinacijo čokolade z mlekom iz biološko pridelanih sestavin z nadpovprečno vsebnostjo kakava (55 odstotkov) in manj sladkorja od večine čokolad z vsebnostjo mleka. Enostavno morate jo poskusiti.

Vse izbrane čokolade so prejele nagrado »THE GREAT TASTE«.
  • Zaloga Na zalogi
  • Ident BL2235
  • Kategorije Čokolade
15,99 € 13,96 €

Sestavine in ostali podatki o čokoladah so na voljo pri posameznem okusu čokolade.


Neto količina: 320 g

Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Proizvedeno v Švici za:  Chocolate & Love Ltd, Velika Britanija


Blagovna znamka Chocolate & love
Lastnosti ekološko
Tipi certifikatov Fair-Trade

Dodaj oceno