0 0
Moja košarica
Pozdravljeni na spletni trgovini Preme!
Za izboljšanje izkušnje vašega obiska se poslužujemo piškotkov. Z nadaljevanjem brskanja soglašate z njihovo uporabo. - Prikaži več - Skrij
Čokoladna knjižnica Chocolate & Love Vegan
Chocolate & love

Tale knjižnica je odličen izbor tudi za tiste, ki redko posežejo po knjigah za branje. Še posebej so nad njo navdušeni vegani, saj združuje štiri izbrane okuse veganske čokolade.

Ekološke surovine in brezkompromisna sledljivost, pošten odnos do partnerjev in odgovornost do okolja je zgodba blagovne znamke Chocolate and Love, ki se prepleta z zgodbo o ljubezni in strasti do čokolade. Pravi ljubezenski roman <3.

13,96 €

Bio temna čokolada – panama, 80% kakava. Izjemna čokolada z visoko vsebnostjo kakava je polnega, a nežnega okusa, pregrešna in hkrati neverjetno blaga, s pridihom oreščkov in izjemnim okusom čokolade – ravno pravšnja za čokoladne puriste. Čokolade z 80-odstotno vsebnostjo kakava, ki bi bila blažjega in manj grenkega okusa, ne boste našli.

Bio temna čokolada - peru & dominikanska republika, 71% kakava. Bogata tablica čokolade, odlična za ljubitelje temne čokolade. Na začetku je čutiti odtenke gozdnih sadežev, ki jim kmalu sledijo nekoliko bolj kiselkasti toni. Ti se razvijejo v poln in globok okus z izjemnim čokoladnim zaključkom in izvrstnim topljenjem v ustih. 

Bio temna čokolada z meto, 67% kakava  Naravno olje poprove mete daje čokoladi svež, a nežen okus. Zaradi kombinacije poprove mete, hrustljave teksture in temne čokolade se ljubitelji mete tej čokoladi preprosto ne morejo upreti. 

Bio temna čokolada s pomarančo, 65% kakava. Naravne esence, pridobljene iz hladno stiskanih lupin zrelih svežih pomaranč, dajejo izjemno mikaven, a blag okus z izjemno uravnoteženimi aromami.

Vse izbrane čokolade so prejele nagrado »THE GREAT TASTE«.

Blagovna znamka Chocolate & love
Lastnosti Ne
Tipi certifikatov Ne

Dodaj oceno