PREDPEČENA ČABATA BREZ GLUTENA – CIABATTA, 200 g
3.54
O izdelku
Priprava/uporaba:
Čabate so predpečene. Pred peko jih rahlo poškropite z vodo. V predhodno ogreti pečici jih pecite 8 do 10 minut pri 200 ̊C.
Sestavine:
voda, koruzni škrob, koruzna moka, riževa moka, rastlinske vlaknine (psyllium, jabolko), dekstroza, sredstvo za zgoščevanje: hidroksipropilmetil celuloza; sojine beljakovine, sončnično olje, kvas, sol, sredstvi za uravnavanje kislosti: vinska kislina, citronska kislina. Lahko vsebuje sledi volčjega boba.
Neto količina: 200 g
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Hranilna vrednost
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g: |
---|---|
Energijska vrednost | 969 kJ /230 kcal |
Maščobe | 3,3 g |
Od tega nasičene maščobe | 0,6 g |
Ogljikovi hidrati | 42 g |
od tega sladkorji | 3,9 g |
Vlaknine | 6,8 g |
Beljakovine | 4,6 g |
Sol | 1,2 g |
Recept
Priporočamo