09. november 2017 by opadmin
Različni odtenki sladkorja
Pred 2500 leti so se ljudje sladkali s figami, datlji in medom, to pa je bilo tudi vse, kar jim je bilo na voljo. Dandanes lahko izbiramo med številnimi sladili, njihovo poznavanje pa odloča o tem, ali se bomo sladkali zdravo ali ne.
09. november 2017 by opadmin
Zakaj ne smemo vedeti, kako zdravilen je zeleni čaj?
Zelenega čaja nikoli ne prelivajte z vrelo vodo, saj bo tako izločil preveč trpkih snovi. Najbolje ga je pripraviti kot poparek, torej z vodo, ki ima temperaturo od 70 do 80 stopinj Celzija. Ker je močan antioksidant, ga ne pripravljajte ...
17. oktober 2017 by opadmin
Prijetna dejstva o Vitaquellovih margarinah
Ali ste vedeli, da Vitaquell margarin ne proizvajajo s postopkoma hidrogenacije in transesterifikacije in da imajo visok delež nenasičenih maščob in so brez trans maščob.