0 0
Moja košarica
Pozdravljeni na spletni trgovini Preme!
Za izboljšanje izkušnje vašega obiska se poslužujemo piškotkov. Z nadaljevanjem brskanja soglašate z njihovo uporabo. - Prikaži več - Skrij
 
Bio riževo-koruzni hrustljavi kruhki z morsko soljo, 160 g
Byodo
Brez glutena.

Kaj se zgodi, ko se srečata bio riž in bio koruza? Spremenita se v rahle in hrustljave kruhke in dobimo slastno sinergijo sveže oreščkaste arome in rahlo hrustljavega okusa. Okusna koruza jim daje še čudovito rumeno barvo.

Byodovi bio hrustljavi kruhki se skrivajo v porcijski embalaži. Tako ostajajo dlje rahli in hrustljavi. So lahki, brez sladkorja ter z malo kalorijami. Vsi so veganski, brez kvasa in laktoze, brez jajc in glutena. V njih tudi ni običajnih alergenov.
2,73 €

Sestavine: riževa moka* (50 %), koruzna moka* (49 %), morska sol. *Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto: DE-ÖKO-013. Kmetijstvo EU.


Povprečna hranilna vrednost na 100 g:

energijska vrednost

1.531 kJ (361 kcal)

maščobe

1,4 g

od tega nasičene maščobe

0,4 g

ogljikovi hidrati

78,0 g

od tega sladkorji

0,5 g

beljakovine

8,6 g

sol

1,0 g


Neto količina: 160 g (8 × 20 g)

Po odprtju hranite kruhke v suhem prostoru in dobro zaprte (najbolje v zrakotesni posodi).

Proizvajalec: Byodo Naturkost GmbH, Leisederstrasse 2, 84453 Mühldorf am Inn, Nemčija

Blagovna znamka Byodo
Lastnosti ekološko, brez glutena
Tipi certifikatov Ne

Dodaj oceno