
Brez glutena.
Kaj se zgodi, ko se srečata bio riž in bio koruza? Spremenita se v rahle in hrustljave kruhke in dobimo slastno sinergijo sveže oreščkaste arome in rahlo hrustljavega okusa. Okusna koruza jim daje še čudovito rumeno barvo.
Byodovi bio hrustljavi kruhki se skrivajo v porcijski embalaži. Tako ostajajo dlje rahli in hrustljavi. So lahki, brez sladkorja ter z malo kalorijami. Vsi so veganski, brez kvasa in laktoze, brez jajc in glutena. V njih tudi ni običajnih alergenov.
Kaj se zgodi, ko se srečata bio riž in bio koruza? Spremenita se v rahle in hrustljave kruhke in dobimo slastno sinergijo sveže oreščkaste arome in rahlo hrustljavega okusa. Okusna koruza jim daje še čudovito rumeno barvo.
Byodovi bio hrustljavi kruhki se skrivajo v porcijski embalaži. Tako ostajajo dlje rahli in hrustljavi. So lahki, brez sladkorja ter z malo kalorijami. Vsi so veganski, brez kvasa in laktoze, brez jajc in glutena. V njih tudi ni običajnih alergenov.
- Zaloga Na zalogi
- Ident F9040
- Kategorije Vaflji, hrustljavi kruhki in krekerji
Sestavine: riževa moka* (50 %), koruzna moka* (49 %), morska sol. *Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto: DE-ÖKO-013. Kmetijstvo EU.
Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
energijska vrednost |
1.531 kJ (361 kcal) |
maščobe |
1,4 g |
od tega nasičene maščobe |
0,4 g |
ogljikovi hidrati |
78,0 g |
od tega sladkorji |
0,5 g |
beljakovine |
8,6 g |
sol |
1,0 g |
Neto količina: 160 g (8 × 20 g)
Po odprtju hranite kruhke v suhem prostoru in dobro zaprte (najbolje v zrakotesni posodi).
Proizvajalec: Byodo Naturkost GmbH, Leisederstrasse 2, 84453 Mühldorf am Inn, Nemčija
Blagovna znamka | Byodo |
---|---|
Lastnosti | ekološko, brez glutena |
Tipi certifikatov | Ne |