0 0
Moja košarica
Pozdravljeni na spletni trgovini Preme!
Za izboljšanje izkušnje vašega obiska se poslužujemo piškotkov. Z nadaljevanjem brskanja soglašate z njihovo uporabo. - Prikaži več - Skrij
 
Bio prvovrstno deviško olje za dojenčke in otroke, 250 ml
Byodo

Posebej blago olje za dopolnilno prehrano dojenčkov in malčkov. Samo najboljše za mojega dojenčka - je moto številnih staršev, ki želijo hraniti svoj naraščaj karseda zdravo. Bio dopolnilno olje Byodo bo dopolnilo pripravo domače hrane za dojenčke od petega meseca starosti dalje (odvisno od tega, kdaj želite uvesti dopolnilno hrano). Dopolnilno hrano predstavljajo zelenjavne in sadne kašice, ki so pripravljene doma ali pa industrijsko predpripravljene. Od petega meseca starosti dalje so osnova dojenčkove prehrane. Zelo pomembna je uporaba primernega olja zaradi dveh družin večkrat nenasičenih maščobnih kislin: linolne (omega-6) in linolenske (omega-3). Ti dve družini maščobnih kislin igrata pomembno vlogo pri razvoju možganov in živčnih celic v otroštvu. V prvih dveh letih možgani rastejo in se razvijajo zelo hitro, zato nujno potrebujejo omega-3-maščobne kisline. Poleg tega olje izboljšuje tudi sprejemanje v maščobi topnih vitaminov. Byodovo olje za dojenčke in otroke je posebna mešanica dezodoriranega olja oljne ogrščice in sončničnega olja. Zaradi blagega okusa je zelo primerno za pripravo domače dopolnilne hrane. Približno 1 žlička bo obogatila nemastno, doma pripravljeno hrano.
  • Zaloga Na zalogi
  • Ident F0610
  • Kategorije Olja
5,12 €

Sestava: olje oljne ogrščice* (70 %), sončnično olje* (30 %). *Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto: DE-ÖKO-013. Kmetijstvo EU/izven EU.


Povprečna hranilna vrednost na 100 ml:

energijska vrednost

3.415 kJ (830 kcal)

maščobe

92,3 g

od tega nasičene maščobe

10,0 g

ogljikovi hidrati

0,0 g

od tega sladkorji

0,0 g

beljakovine

0,0 g

sol

0,0 g


Po odprtju hranite v temnem in hladnem prostoru.

Neto količina: 250 ml

Proizvajalec: Byodo Naturkost GmbH, Leisederstrasse 2, 84453 Mühldorf am Inn, Nemčija     

Informacije o predelavi: Vsa Byodova bio olja so pridobljena s hladnim stiskanjem, pri katerem se olje med postopkom segreje do največ 37  ̊C. Za Byodovo dopolnilno olje sta uporabljeni deviško bio 

ogrščično in sončnično olje. Po hladnem stiskanju sta takoj dezodorirani. Z dezodoriranjem jima je odvzet izrazit okus, saj je blag in neizrazit okus primernejši za dojenčke in malčke.


Blagovna znamka Byodo
Lastnosti ekološko, vegetarijansko, vegansko
Tipi certifikatov Ne

Dodaj oceno