0 0
Moja košarica
Pozdravljeni na spletni trgovini Preme!
Za izboljšanje izkušnje vašega obiska se poslužujemo piškotkov. Z nadaljevanjem brskanja soglašate z njihovo uporabo. - Prikaži več - Skrij
 
Bio jušni rezanci, 250 g
Byodo

Italijanski termin za jušne rezance je filini oz. 'majhne nitke'. Ti nežni tanki rezanci so priljubljen dodatek juham, lahko pa jih uporabimo tudi za sladice. Na Slovenskem smo juham posebej naklonjeni. Tako ljubitelji tradicije kot sladokusci prisegajo na doma razvaljane rezance naših babic. In kadar ni časa za ustvarjanje najfinejših tankih rezancev, obeda brez krožnika juhe z rezanci pa ni, bo prav prišla Byodova vrečka jušnih rezancev.

Byodove izbrane svetle bio testenine so brez jajc, pripravljene iz mešanice najmanj petih vrst visokokakovostnega italijanskega zdroba iz pšenice durum in sveže izvirske vode. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranjajo čvrstost in teksturo.
1,11 €

Sestava: pšenični zdrob durum*. *Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto: DE-ÖKO-013. Kmetijstvo Italije.


Povprečna hranilna vrednost na 100 g:

energijska vrednost

1.489 kJ (351 kcal)

maščobe

1,5 g

od tega nasičene maščobe

0,3 g

ogljikovi hidrati

72,1 g

od tega sladkorji

4,3 g

beljakovine

11,0 g

Sol

0,0 g


Priprava: Pri kuhanju jušnih rezancev sta pomembna ustrezna količina vode in čas kuhanja. Jušne rezance kuhamo v veliki količini osoljene vrele vode (na 1 l vsujemo 100 g jušnih rezancev in 1 čajno žličko soli - približno 10 g).

Čas kuhanja: 5-6 minut.

Neto količina: 250 g

Proizvajalec: Byodo Naturkost GmbH, Leisederstrasse 2, 84453 Mühldorf am Inn, Nemčija


ALI STE VEDELI?

Byodove testenine združujejo vse lastnosti, ki jih želite pri gurmanskih testeninah: čudovito barvo, da so vedno 'na zob' (ital. 'al dente') in da pri kuhanju ne izgubijo oblike - in seveda, da so zelo okusne.
Skrivnost kakovosti Byodovih testenin je v kombinaciji petih različnih vrst durum pšenice, v izvirski vodi in počasnem sušenju. Kako 'na zob' bodo testenine, je odvisno predvsem od količine glutena v durum pšenici. Več kot ga je, bolj kakovostne so testenine.

Blagovna znamka Byodo
Lastnosti ekološko
Tipi certifikatov Ne

Dodaj oceno