Priprava:
z 250 g mletega mesa in 250 g špagetov brez glutena Schär:
1. Skuhajte špagete kot običajno.
2. Popecite mleto meso.
3. Dodajte 250 ml vode in vmešajte vsebino vrečke.
4. Zavrite in pri nizki temperaturi kuhajte še 5-10 minut. Občasno premešajte.
5. Omako prelijte čez špagete in servirajte.
z 250 g tofuja in 250 g špagetov brez glutena Schär:
1. Skuhajte špagete kot običajno
2. Popecite na kocke narezan tofu.
3. Sledite postopku zgoraj od 3. točke naprej.
Sestavine:
paradižnik* 29 %, koruzni škrob*, surovi trsni sladkor*, maltodekstrin*, morska sol, čebula* 3,3%, česen*, sončnično olje*, bazilika*, origano*, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), majaron*, karamelni sladkor*, timijan.*
*Iz nadzorovane ekološke pridelave. Izvajalec BIO nadzora proizvajalca: CH-BIO-004. Kmetijstvo EU/izven EU.
Neto količina: 40 g (za 2 porciji)
Hranite v suhem in hladnem prostoru.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g: |
---|---|
Energijska vrednost | 1.432 kJ / 338 kcal |
Maščobe | 2,6 g |
Od tega nasičene maščobe | 0,4 g |
Ogljikovi hidrati | 70,2 g |
- od tega sladkorji | 31,4 g |
Beljakovine | 5,8 g |
Sol | 8,3 g |