0 0
Moja košarica
Pozdravljeni na spletni trgovini Preme!
Za izboljšanje izkušnje vašega obiska se poslužujemo piškotkov. Z nadaljevanjem brskanja soglašate z njihovo uporabo. - Prikaži več - Skrij
 
Bio fix za lazanjo, 40 g
Cenovis
Brez glutena, palmovega olja, laktoze, tudi za vegane.
1,19 €
Trenutno ni na zalogi

Sestavine :paradižnik* (29,2%), riževa moka*, morska sol, koruzni škrob*, surovi trsni sladkor*, kvasov izvleček, čebula* (3,3%), maltodekstrin*, zelišča* (origano* (0,5%), bazilika*, peteršilj*, majaron*), začimbe* (česen*, kurkuma*, paprika*), sončnično olje*, korenje*. *Iz nadzorovane ekološke pridelave. Izvajalec BIO nadzora proizvajalca: CH-BIO-004. Kmetijstvo EU/izven EU.


Povprečna hranilna vrednost na 100  g:

energijska vrednost

1.325 kJ (313 kcal)

maščobe

2,8 g

od tega nasičene maščobe

0,5 g

ogljikovi hidrati

59,9 g

od tega sladkorji

27,9 g

beljakovine

9,5 g

sol

 13,9 g


Priprava lazanje z mletim mesom

Potrebujete:  200 g mletega mesa, 6 listov za brezglutensko lazanjo, 100 g Creme fraiche, 50 g sira

1. Popecite mleto meso.

2. Dodajte 350 ml hladne vode in vmešajte vsebino vrečke. Počasi zavrite in pri nizki temperaturi omako kuhajte še 1 minuto. 

3. V namaščen pekač izmenjujoče zlagajte liste za lazanje in omako. 

4. Na zgornjo plast porazdelite Creme fraiche in potresite s sirom.

5. Pecite v naprej ogreti pečici pri 200°C 25-30 minut do zlatorjave barve. 

Priprava zelenjavne lazanje 

Potrebujete: 1 bučko, 1 manjši jajčevec, 1 manjši korenček, ½ čebule, 6 listov za brezglutensko lazanjo, 100 g Creme fraiche, 50 g sira

1. Narežite in popecite zelenjavo. 

Sledite postopku zgoraj od 2.točke naprej


Neto količina: 40 g za 2 porciji 

Proizvajalec: Heirler Cenovis GmbH D-78303 Radolfzell, Nemčija


Blagovna znamka Cenovis
Lastnosti ekološko
Tipi certifikatov Ne

Dodaj oceno