BIO ČOKOLADNI PUDING, 46 g
1.59
O izdelku
Priprava:
Za pripravo pudinga s 500 ml mleka.
1. Od 500 ml mleka odvzemite 6 žlic mleka. Prašek gladko zmešajte z odvzetim mlekom in 2 žlicama sladkorja.
2. V veliki kozici ostanek mleka zavrite.
3. Mleko odmaknite z ognja. Počasi vmešajte mešanico sladkorja in pudinga, zavrite in nalijte v skodelice.
Sestavine:
koruzni škrob*, razoljen kakav v prahu* 25 %, morska sol, burbonska vanilja* 0,2 %.
*Iz nadzorovane ekološke pridelave; nadzorno mesto: IT-BIO-009 Kmetijstvio EU/izven EU.
Neto količina: 46 g
Hraniti v hladnem in suhem prostoru.
Hranilna vrednost
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g: |
---|---|
Energijska vrednost | 1.487 kJ / 352 kcal |
Maščobe | 3,4 g |
Od tega nasičene maščobe | 1,9 g |
Ogljikovi hidrati | 70,0 g |
od tega sladkorji | <0,5 g |
Vlaknine | / |
Beljakovine | 6,7g |
Sol | 0,77 g |
Recept
Priporočamo