Ekološki, naravni
in izdelki brez glutena.
 
Z vami že
30 let
 
Gratis dostava
nad 40 €
Moja košarica

Košarica

BIO ČOKOLADNI IZBOR MLEČNA LEŠNIK, 320 g
16.99

BIO ČOKOLADNI IZBOR MLEČNA LEŠNIK, 320 g

Dragi kupec, z namenom ohranitve videza in kvalitete izdelkov, tega izdelka v času poletja ne dostavljamo. Nakup izdelka je možen z osebnim prevzemom v Ljubljani ali z dostavo izključno na vašo željo. Izdelek lahko poiščite tudi v bolje založenih prodajalnah. Za več informacij nas kontaktirajte na: etrgovina@prema.si.

Štirje izbrani okusi temne čokolade – mlečna s karameliziranimi lešniki in morsko soljo, kremna s koščki kakava, metina in čokolada z morsko soljo in karamelo so zbrani v čudoviti elegantni darilni škatli in združujejo vse, kar sporoča blagovna znamka Chocolate and Love. Ekološke surovine in brezkompromisna sledljivost, pošten odnos do partnerjev in odgovornost do okolja se prepletajo z zgodbo o ljubezni in strasti do čokolade.

V ročno poslikano škatlo in ovitke je vloženo veliko ljubezni nadarjenega umetnika iz New Yorka, ki je na vizualno privlačen način zajel estetsko bogata področja iz katerih prihaja kakav, ekološko naravo blagovne znamke in ključne sestavine posamezne čokolade.

Za vse priložnosti, ko ljubezen ali pozornost izrazimo s čokolado.

16,99 €
- +
Izdelek je na voljo v hladilnih vitrinah pri vašem trgovcu.
Razpoložljivost:Na zalogi
Ident: BL2436
CHOCOLATE AND LOVE
Priporočamo