Št. artiklov: 0
Brezglutenska moka za kolaČe in piŠkote – meŠanica c (pÂtisserie)
BREZGLUTENSKA MOKA ZA KOLAČE IN PIŠKOTE – MEŠANICA C (PÂTISSERIE)
Prejšnji izdelek
Naslednji izdelek

Cena: 4,23 EUR
Količina:
Dodaj BREZGLUTENSKA MOKA ZA KOLAČE IN PIŠKOTE – MEŠANICA C (PÂTISSERIE)
Koda:
T0486


BREZGLUTENSKA MOKA ZA KOLAČE IN PIŠKOTE – MEŠANICA C (PÂTISSERIE)

Posebej formulirano za osebe s preobčutljivostjo na gluten.

Sestavine:

koruzni škrob, koruzna moka, sredstvo za zgostitev: gumi iz zrn rožičevca.  BREZ LAKTOZE. Lahko vsebuje sledi soje in volčjega boba.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g:

energijska vrednost 1.515 kJ (357 kcal), maščobe 0,8 g, od tega nasičene maščobe 0,2 g; ogljikovi hidrati 84 g, od tega sladkorji 0,2 g;  prehranske vlaknine 3,8 g, beljakovine 1,6 g, sol 0,01 g.

Piškoti iz krhkega testa

Vse sestavine morajo biti hladne.

Sestavine: 250 g »Mix Pâtisserie«, 125 g sladkorja, 125 g masla ali margarine, 1 jajce, 1 čajna žlička pecilnega praška, nastrgana lupinica neškropljene limone

Priprava: Moko vsujte na delovno površino in vanjo naredite jamico. Dodajte sladkor, jajce, maslo ali margarino in limonino lupinico. Hitro zmešajte vse sestavine. Testo zberite v kepo, ki jo sploščite. V hladilniku naj počiva najmanj 1 uro. Na pomokani površini ga razvaljajte in z modelčki izrežite piškote. Položite jih na pekač, obložen s papirjem za peko in pecite v  predhodno ogreti pečici pri 180  ̊C 10 minut. Krhko testo je odlično  tudi za pite.

Peščeni kolač

Vse sestavine naj imajo sobno temperaturo, pečica pa naj bo ogreta.

Sestavine: 220 g »Mix Pâtisserie« (presejane), 200 g sladkorja, 125 g masla ali margarine, 4 jajca, 10 g pecilnega praška, 125 ml mleka

Priprava: Maslo ali margarino stepajte, da postane kremasto/a. Dodajte pol sladkorja in nadaljujte s stepanjem še 2 minuti. Dodajte rumenjake, mleko in pecilni prašek in nadaljujte s stepanjem. Preostanek sladkorja vsujte v beljake in pripravite sneg. Dodajte ga prej  pripravljeni masi. Namastite in pomokajte pekač, vanj vlijte testo in pecite v predhodno ogreti pečici pri 180  ̊C 50 minut. Kolač ohladite, oblijte s sladkorno ali marmeladno glazuro, okrasite s sadjem. Za čokoladni kolač dodajte testu 2 jedilni žlici nesladkanega kakava v prahu.  

Hraniti v suhem in hladnem prostoru.

Neto količina:
1000 g

Proizvajalec:
Proizvedeno v Italiji za: Dr. Schär AG / SPA, Winkelau 9, 39014 Burgstall / Postal (BZ), Italija

Ocenite izdelek:
BREZGLUTENSKA MOKA ZA KOLAČE IN PIŠKOTE – MEŠANICA C (PÂTISSERIE)

*Miško povlecite čez ikonce in kliknite.



Spletna trgovina WebyShop :: http://www.webyshop.com
www.webyshop.com